Κολωνός: Εξελίξεις μετά τη νέα κατάθεση της 12χρονης - Ξέσπασε σε κλάματα κατά την αναγνώριση
H σημερινή κατάθεση της ανήλικης στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων στη ΓΑΔΑ αναμένεται να φέρει νέα εντάλματα σύλληψης.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό καθώς η σημερινή (1/11) νέα κατάθεση της ανήλικης στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων στη ΓΑΔΑ αναμένεται να φέρει νέα εντάλματα σύλληψης.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως το 12χρονο κορίτσι όταν έφερε στη μνήμη του, πρόσωπα και καταστάσεις, δεν άντεξε από το βάρος που θα λύγιζε και έναν ενήλικα και ξέσπασε σε κλάματα.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της κατάθεσης της ανήλικης σε ειδική παιδοψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ το παιδί ξέσπασε σε κλάματα όπως και τις προηγούμενες φορές που κλήθηκε να μιλήσει για τον εφιάλτη που περνούσε. Αφού της έδωσαν χώρο και χρόνο οι αστυνομικοί να συνέλθει, η μικρή ανέκτησε τις δυνάμεις της και ξεκίνησε και πάλι να ξετυλίγει το κουβάρι της φρίκης, με αστυνομικές πηγές να αναφέρουν πως η νέα αυτή κατάθεση θα οδηγήσει σε τουλάχιστον επτά νέες συλλήψεις.

Αναλυτικά, το 12χρονο παιδί βρέθηκε για τέταρτη φορά ενώπιον των αστυνομικών του Προστασίας Ανηλίκων που ερευνούν την υπόθεση, προκειμένου να προσπαθήσει να αναγνωρίσει κάποια από τα άτομα που προχώρησαν στο βιασμό της, πληρώνοντας τον Ηλία Μίχο. Η 12χρονη φέρεται να αναγνώρισε τέσσερα ή πέντε άτομα που είχαν συναντηθεί μαζί της στα Σεπόλια, μέσα από τις περίπου 10 φωτογραφίες που της έδειξαν οι αστυνομικοί.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο MEGA ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, μεταξύ των προσώπων που αναγνώρισε η 12χρονη δεν είναι ο αστυνομικός που εμπλέκεται στην υπόθεση. Παράλληλα, στη νέα αυτή κατάθεση η 12χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, έδωσε σημαντικά στοιχεία για τον οίκο ανοχής. Μετά την αναγνώριση των προσώπων που είχαν βρεθεί μαζί της από τη 12χρονη, οι αστυνομικοί θα απευθυνθούν στη Δικαιοσύνη, προκειμένου να εκδοθούν τα εντάλματα σύλληψης. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων έχουν στη διάθεσή τους όλα τα στοιχεία των συγκεκριμένων προσώπων, με τις συλλήψεις να γίνονται ενδεχομένως και τις επόμενες ώρες και να ολοκληρώνονται μέχρι το βράδυ της Τετάρτης.

Δύο ακόμη άνδρες 50 και 34 ετών παρουσιάστηκαν στη ΓΑΔΑ, ανεβάζοντας σε 15 τον αριθμό αυτών που πήγαν αυτοβούλως στις Αρχές. Και οι δυο, όπως και όλοι οι προηγούμενοι, δήλωσαν ότι συνομίλησαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, με άτομο που προσομοιάζει στην ανήλικη, δίχως να γνωρίζουν ότι επρόκειτο για παιδί. «Η θέση τους είναι ότι δεν είχαν καταλάβει ότι μιλούν για ανήλικο άτομο. Όλοι διακόπτουν κάθε επαφή όταν αντιλαμβάνονται την ανηλικότητα», σχολίασε ο δικηγόρος Όθωνας Παπαδόπουλος.

Ανάμεσα στους 213 άνδρες που σύμφωνα με την Αστυνομία έχουν συνομιλήσει στην εφαρμογή, με τον Ηλία Μίχο που υποδυόταν όπως αποδεικνύεται την ανήλικη, είναι και ένας δημοσιογράφος, που εργάζεται σε περιφερειακό μέσο. Όπως λέει ο ίδιος μόλις μπήκε στην εφαρμογή του προτάθηκε να συναντηθεί με μία κοπέλα στα Σεπόλια. «Μου λέει: «Ενδιαφέρεσαι να βρεθούμε με δωράκι;» Λέω: «Τι εννοείς δωράκι;» Λέει: «Θα βρεθούμε στα Σεπόλια». Λέω: «Ευχαριστώ πολύ, γεια σας. Αρνήθηκα δηλαδή. Ούτε είχα παραπάνω συνομιλίες, ούτε viber έδωσα. Για την ηλικία είμαι κάθετος, θέλω να τους σκοτώνουν αυτούς που τα κάνουν αυτά», περιέγραψε ο δημοσιογράφος.

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;