Γιούλικα Σκαφιδά: Η τρυφερή ανάρτηση για την φίλη της που θα τρέξουν μαζί στον Μαραθώνιο της Αθήνας
«Στις 13 Νοεμβρίου θα τρέξω για όσους πίστευαν πως δε μπορούν αλλά τελικά τα κατάφεραν και για τους φίλους τους που τους πήραν από το χέρι»

Η Γιούλικα Σκαφιδά ετοιμάζεται για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, αγώνας στον οποίο θα μετάσχει με φίλη της η οποία χρησιμοποιεί αμαξίδιο.

Η ηθοποιός ανακοίνωσε μέσω social media ότι μαζί με τη φίλη της Ποθητή Κυνηγοπούλου θα τρέξουν μαζί στις 13 Νοεμβρίου στον Μαραθώνιο της Αθήνας.

Η ανάρτηση της Γιούλικα Σκαφιδά:

Με τη φίλη μου την Ποθητή Στις 13 Νοεμβρίου θα τρέξουμε τον αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Σκεφτήκαμε πως είναι μια ωραία μέρα που η πόλη είναι άδεια από αυτοκίνητα και οι άνθρωποι έχουν βγει στους δρόμους και χειροκροτούν να μεταφέρουμε ένα μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης.

Σ’ αυτήν την προσπάθεια έχουμε δίπλα μας τους δικούς μας ανθρώπους που μας στηρίζουν και μας αγαπάνε αλλά και νέους φίλους όπως:

Ο @faidros_panagopoulos @525_tailormade_wheelchairs που μας αγκάλιασε και μας έδωσε αυτό το φανταστικό αμαξίδιο ειδικά σχεδιασμένο για τον σκοπό μας.

Ο @vasgero που τρέχει χρόνια με την κόρη του Μαριλένα και μας βοηθάει με την πείρα του.

Ο @apostolos_vafiadis που έχει τρέξει τον Μαραθώνιο με το δικό του αμαξίδιο και είχε παρέα τους φίλους του.Ο @marios_giannakou που έκανε τον Μαραθώνιο της Θεσσαλονίκης αλλά ανέβηκε και μέχρι τον Όλυμπο με την @eleftheria_tosiou ο @speedypowerman που τρέχει με την κόρη του την Αγγελική.

Επειδή το ταξίδι είναι μεγάλο όμως θέλουμε να κάνουμε κι άλλους φίλους.

42,195 ιδανικά.

Έναν για κάθε μέτρο του Μαραθωνίου που θα τρέξουμε.

Σε κάθε αγώνα τρέχω “για όσους δε μπορούν”.

Στις 13 Νοεμβρίου θα τρέξω για όσους πίστευαν πως δε μπορούν αλλά τελικά τα κατάφεραν και για τους φίλους τους που τους πήραν από το χέρι και τους έδειξαν το δρόμο.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Youlika Skafida (@youlika.skafida)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;