Τάσος Κωστής: «Ο Φιλιππίδης και ο Λιγνάδης πληρώνουν αυτά που έκαναν, αλλά μη φτάνουμε στην ανθρωποφαγία»
Όσα είπε ο Τάσος Κωστής για τον Πέτρο Φιλιππίδη, το Δημήτρη Λιγνάδη και το Γιώργο Κιμούλη.

Ο γνωστός ηθοποιός Τάσος Κωστής παραχώρησε μία συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις υποθέσεις των συναδέλφων του που δεν έφτασαν στη δικαιοσύνη, όπως εκείνη του Γιώργου Κιμούλη.

Ο Τάσος Κωστής ανέφερε αρχικά:

«Αφού κάποιος σου συμπεριφέρεται άσχημα, γιατί δεν τον κόβεις; Γιατί το επιτρέπεις; Εάν δεν του αντισταθείς έστω και αυτό το λίγο, λίγο ο ένας, λίγο ο άλλος, δεν θα πάρει ο άλλος φόρα ο άλλος νομίζοντας ότι είναι ανεξέλεγκτος».

Αναφερόμενος στο Γιώργο Κιμούλη και την επιστροφή στην υποκριτική που ετοιμάζει, ο Τάσος Κωστής είπε:

«Τι έκανε ο Κιμούλης; Γιατί έχει καταδικαστεί ο Κιμούλης; Ποιος δεν έχει κακή συμπεριφορά; Αυτό τι πάει να πει; Ότι πρέπει να του κόψουμε τη ζωή, να μην μπορεί να δουλέψει, να ζήσει; Καταδικάστηκε σε κάτι; Πόσος κόσμος έχει κάκιστη συμπεριφορά; Ποιος είσαι εσύ που κόβεις του αλλουνού τη δουλειά; Ας τον καταγγείλουν και να τιμωρηθεί όπως ο Λιγνάδης. Με ρωτούν εάν θα συνεργαζόμουν με τον Πέτρο Φιλιππίδη εάν αθωωνόταν. Εάν αθωωθεί ένας άνθρωπος από το δικαστήριο θα συνεχίσει η αστυνομική υπηρεσία να τον κυνηγάει; Υπάρχει μία νέμεσις, όλοι αυτοί κάτι παθαίνουν. Ο Φιλιππίδης και ο Λιγνάδης πληρώνουν αυτά που έκαναν, αλλά μη φτάνουμε στην ανθρωποφαγία».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;