Ρένος Χαραλαμπίδης: «Δύο φορές κατέρρευσα σωματικά - Νόμιζα ότι έπαθα εγκεφαλικό»
Όσα αποκάλυψε ο Ρένος Χαραλαμπίδης σε συνέντευξή του στο «Mega Καλημέρα».

Σήμερα Δευτέρα (31/10) ο Ρένος Χαραλαμπίδης παραχώρησε μία συνέντευξη στο Θανάση Πάτρα και την εκπομπή «Mega Καλημέρα», όπου μεταξύ άλλων ο ηθοποιός μίλησε για το όνειρό του για το κλασσικό μπαλέτο, τον ρόλο που απέρριψε και μετάνιωσε αλλά και για τον λόγο που κατέρρευσε σωματικά.

«Νιώθω χαρά και δικαίωση που επέλεξε τα “Φτηνά τσιγάρα” για να το κάνει μουσικό θέατρο», είπε ο ίδιος για την επιλογή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής να ανεβάσει την ελληνική ταινία και να την κάνει μουσικό θέατρο. Μάλιστα, ο ίδιος θυμήθηκε πως όταν κυκλοφόρησε η ταινία «δεν είχε καμία τύχη» με τον ίδιο να περνά όπως λέει στην «ολική αδιαφορία».

Όταν ο Ρένος Χαραλαμπίδης ρωτήθηκε για το αν θα επέλεγε το Μάρκο Σεφερλή ως πρωταγωνιστή ταινίας λέει:

«Ο Μάρκος Σεφερλής όλα αυτά τα χρόνια με τα γεμάτα θέατρα έχει αποδείξει πως δεν είναι τυχαίος. Και βέβαια εάν προέκυπτε κάτι που του ταίριαζε θα τον έβαζα».

«Είδαμε ανθρώπους που αυτοανακηρύχθηκαν σε βασιλιάδες να μπαίνουν φυλακή. Από την αλαζονεία μπορείς να φτάσεις από την γραφικότητα μέχρι το έγκλημα», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.

Έπειτα, αναφερόμενος στους ρόλους που έχει παίξει αποκάλυψε πως η συμμετοχή του στη σειρά «Κάτι τρέχει με τους δίπλα» ήταν για να μαζέψει λεφτά για την επόμενη ταινία του.

Επιπλέον, ο Ρένος Χαραλαμπίδης αποκάλυψε πως ο Χάρης Ρώμας του είχε προτείνει τον ρόλο του Μάνθου Φουστάνου στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», αλλά εκείνς αρνήθηκε.

«Είχα αρνηθεί, το μετάνιωσα πολύ», είπε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας του που τον οδήγησε σε νοσηλεία.

«Δύο φορές κατέρρευσα σωματικά… Ο μισός ήμουν παγωμένος, νόμιζα έπαθα εγκεφαλικό», αποκάλυψε.

Στην ερώτηση με τι άλλο θα ήθελε να ασχοληθεί στη ζωή του απάντησε ως εξής:

«Θα ήθελα να χορέψω…Τώρα που είμαι 52 ετών μήπως γίνω ο πρώτος παγκόσμια που ξεκινά στα 52 του να γίνει χορευτής κλασικού μπαλέτου».

Όπως λέει χορεύει σε πανηγύρια αλλά και στο σπίτι όταν είναι μόνος και σκέφτεται.

«Χρωστάω έξι μαθήματα για να πάρω το πτυχίο του δασκάλου», είπε ο ίδιος.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;