Προβλέψεις ζωδίων: Ανάδρομος Άρης στους Διδύμους (31 Οκτωβρίου - 12 Ιανουαρίου)
Προβλέψεις ζωδίων: Δυόμιση μήνες με αλλαγή τακτικής στη δράση.

Προβλέψεις ζωδίων: Ανάδρομος Άρης στους Διδύμους – Από 31 Οκτωβρίου 2022 έως 12 Ιανουαρίου 2023

Δυόμιση μήνες με αλλαγή τακτικής στη δράση

Από τη Λίλιαν Σίμου

Από σήμερα 31 Οκτωβρίου, ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης και την δύναμης, της κατάκτησης και της τόλμης, βρίσκεται σε ανάδρομη κίνηση. Θα παραμείνει σε ανάδρομη φορά ως τις 12 Ιανουαρίου. Διαγράφοντας έτσι μία μακρά παραμονή στο ζώδιο των Διδύμων, αυτή τη φορά, Θα δώσει μία ακόμη ευκαιρία να διαχειριστούμε εκκρεμότητες και προβληματισμούς.

Όπως έχουμε ήδη αναφερθεί σε προηγούμενα άρθρα, η ανάδρομη κίνηση είναι μία φαινομενική τροχιά, από την οπτική γωνία της γης. Παρατηρείται αστρονομικά και έχει αστρολογικά να δώσει ένα συμβολισμό.

Για τον πλανήτη Άρη η ανάδρομη φορά συμβαίνει περίπου κάθε δύο χρόνια και δυόμιση μήνες κατά μέσο όρο, είναι λοιπόν λιγότερο συχνό φαινόμενο από αυτό του Ερμή που κινείται ανάδρομα τρεις φορές μέσα σε ένα έτος. Επομένως, είναι ένα φαινόμενο που θα δώσει μία έντονη χροιά στη ζωή μας για δυόμιση μήνες.

Ο Άρης, σημαντικός για δράση και αντίδραση στη καθημερινότητά μας, μπορεί να σημάνει συναισθηματικά θέματα σε συνδυασμό με την Αφροδίτη πάντα, ενώ θέματα σεξουαλικότητας και δυναμικότητας είναι πιθανόν θα εκφράσουν προβλήματα.

Τα αρνητικά:

Συγκρούσεις, εχθρότητα, θυμός, επιθετική συμπεριφορά, ρήξεις και διαφωνίες με οξύτητα, δημιουργούν ανασφάλεια αυτές τις μέρες, σε σχέση με τον προσωπικό μας χάρτη και τους ανθρώπους που αγγίζει στο περιβάλλον μας.

Ανυπομονησία και εκνευρισμός, βιασύνη και παράτολμες κινήσεις, μπορεί να μας φέρουν σε αδιέξοδα.

Επιθυμίες, πάθη και φιλοδοξίες θα είναι τροχοπέδη μας. Ανάμικτα συναισθήματα θα δημιουργούν εναλλαγές της διάθεσης, με οξύτητα και ένταση.

Χρειάζεται αρκετή προσοχή: Αν ο θυμός δεν μετατραπεί σε ενέργεια που προωθείται προς κάποιο συγκεκριμένο και θετικό στόχο, θα μοιάζει με ένα καζάνι που βράζει, έτοιμο να εκραγεί!

Η διαχείριση για θετική έκβαση:

Αυτό που μας χρειάζεται είναι η σύνεση. Επειδή θα είναι αρκετά δύσκολο να επιτευχθεί, είναι σημαντικό να έχουμε ένα άτομο με το οποίο θα αισθανθούμε αρκετή οικειότητα, ώστε να μοιραστούμε τις αδυναμίες μας.

Παράλληλα, ας μεταθέσουμε τον δυναμισμό μας, από την εριστική διάθεση προς ένα στόχο. Θα γίνουμε αρκετά ισχυροί ώστε να τον επεξεργαστούμε, ξεφεύγοντας από χαμηλά ένστικτα και επιθετική συμπεριφορά.

Είμαστε στην κατάλληλη εποχή, προκειμένου να επιλέξουμε ανάμεσα σε πολλά που φάνηκε να μας ενδιαφέρουν. Καθώς δεν μπορούμε να κάνουμε όλες τις επιθυμίες πραγματικότητα άμεσα, πρέπει να επανεξετάσουμε ό,τι έχει συλλέξαμε από το καλοκαίρι και μετά. Μας προκαλεί το περιβάλλον να κινητοποιηθούμε.

Μαθαίνουμε να θέτουμε προτεραιότητες και να απομακρύνουμε τα περιττά.

Θα κατανοήσουμε πως οι στείρες αντιπαραθέσεις, δεν είναι ό,τι καλύτερο. Δεν οδηγούν πουθενά.

Διατηρώντας αποστάσεις και τη λογική, αποφεύγουμε την αντιπαράθεση και κατανοούμε τις προθέσεις.

Επιθετική συμπεριφορά θα μας προκαλέσει κατά διαστήματα. Αν θέσουμε τη λογική πάνω από την επιφανειακή προσέγγιση, θα διαπιστώσουμε λεπτομέρειες που αποκαλύπτουν τα γεγονότα που μας απασχόλησαν.

Οι γνωστοί, οι φίλοι, οι σύντροφοι, φανερώνουν τις κρυφές τους σκέψεις.

Για δυόμιση μήνες, θα φέρουμε εις πέρας ένα έργο αρκετά δύσκολο, αλλά θα μάθουμε να είμαστε ευέλικτοι, αρκετά προσαρμοστικοί, όχι υποταγμένοι.

Σε πρακτικό επίπεδο, ο ανταγωνισμός μπορεί να είναι αθέμιτος και οι προσπάθειες θα χρειάζονται επανάληψη και υπομονή. Προσοχή στην παραπληροφόρηση.

Σε ερωτικό επίπεδο, οι διαφωνίες θα είναι πιο συχνές, τα παιχνίδια του έρωτα πιο τολμηρά και ριψοκίνδυνα.

Στο φυσικό επίπεδο, τάση για μολύνσεις, ατυχήματα (προσοχή στην οδήγηση και στη χρήση εργαλείων), δυσκολίες στο αναπνευστικό ή στα άκρα (χέρια και πόδια).

Σε εσωτερικό επίπεδο, είναι μία καλή περίοδος για να διερευνήσουμε την ποιότητα της δύναμης που κρύβουμε μέσα μας. Μίας δύναμης επιθετικής, προσκολλημένης στο παρελθόν και σε τύψεις ή ενοχές.

Σε καρμικό επίπεδο, αναδημιουργούμε το χθες, επομένως και τα λάθη του χθες. Ή τα ξεπερνάμε και προχωράμε πιο δυνατοί στο εξής. Αποκαλύπτονται – αν είμαστε σε εγρήγορση – καρμικές σχέσεις, με ό,τι αυτό συνεπάγεται…

Ο Άρης στους Διδύμους θα στραφεί σε ορθή πορεία την 13η Ιανουαρίου. Η δράση έκτοτε θα είναι με μεγαλύτερη άνεση και θα δράσουμε ως την 25η Μαρτίου, περισσότερο έμπειροι και αποτελεσματικοί. Η δυναμική αυτή οφείλεται στην περίοδο που διανύουμε.

Όλα τα νέα για εβδομαδιαίες και ετήσιες προβλέψεις ζωδίων εδώ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
7'
6 - 9
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1 
  
  
 1