Κωνσταντίνος Αργυρός - 50 Cent: Γιατί αναβλήθηκε τελικά η συναυλία τους το Σάββατο; - Όλο το παρασκήνιο
Την αλήθεια για το τι συνέβη αποκάλυψε το πρωί της Δευτέρας (31/10), μέσα από την εκπομπής της, Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Μια ιστορική βραδιά έζησαν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον 50 Cent να ξεσηκώνουν τους 50.000 ανθρώπους που κατέκλυσαν το Ολυμπιακό Στάδιο και όλοι μαζί να γράφουν ιστορία.

Ωστόσο, η μεγάλη αυτή συναυλία ξεκίνησε με ένα απρόοπτο, αφού ενώ ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στο Σάββατο 29 Οκτωβρίου, νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου ανακοινώθηκε ότι αναβάλλεται για μια μέρα μετά, δηλαδή την Κυριακή 30 Οκτωβρίου, όπως και έγινε.

Η ανακοίνωση ανέφερε πως υπήρχαν τεχνικά προβλήματα, ενώ στα Social Media κυκλοφόρησαν γρήγορα διάφορες φήμες, αναφορικά με την προπώληση των εισιτηρίων και άλλα πολλά.

Ωστόσο, καμία από αυτές τις φήμες δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα. Την αλήθεια για το τι συνέβη αποκάλυψε το πρωί της Δευτέρας, μέσα από την εκπομπής της, Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Η όλη αναβολή, γιατί συζητήθηκαν διάφορα στα social media για το ότι δεν είχε την προπώληση που αναμενόταν, είχε να κάνει με κάποιες λεπτομέρειες τεχνικές, δεν έλεγε ψέματα η εταιρία. Ούτε το έγραψε για να προφασιστεί κάτι άλλο σε σχέση με την πραγματικότητα», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Υπήρχε ένα θέμα με το stage. Ήταν τόσο ακριβείς οι όροι του συμβολαίου του 50 Cent, που έχει έναν manager που όταν έχει βιοποριστεί στην Αμερική ρυθμίζει και τις τελευταίες λεπτομέρειες, όταν είδε ότι κάτι πράγματα δεν ήταν όπως τα ήθελε, τα άλλαξε. Και από τη στιγμή που υπήρχε και η διαθεσιμότητα του Ο.Α.Κ.Α. και οι περισσότεροι που είχαν προμηθευτεί τα εισιτήρια θα μπορούσαν» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά την Panik Records.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
0 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;