Όταν ο Ηλίας Ζερβός είχε δακρύσει on air: Το γεγονός που σημάδεψε τη ζωή του (vid)
Ο Ηλίας Ζέρβος σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του που είχε εξομολογηθεί πολύ προσωπικές στιγμές.

Θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Ηλία Ζερβού. Ο αγαπημένος ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 65 ετών από ανακοπή καρδιάς.

Ο Ηλίας Ζερβός αγαπήθηκε μέσα από τις συμμετοχές του σε πολύ γνωστές σειρές, όπως το «Κωνσταντίνου και Ελένης», «Άκρως Οικογενειακών», την «Πολυκατοικία», «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» και άλλες πολλές.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή «Φλερτ» με τη Νάντια Κοντογιώργη, ο ηθοποιός είχε μιλήσει για την τραγωδία που τον σημάδεψε. Η μουσική που έπαιζε στο πλατό είχε προκαλέσει την έντονη συναισθηματική φόρτιση του Ηλία Ζερβού λόγω της καταγωγής του από την Πόλη.

«Συγγνώμη, με συγκίνησε αυτό που βάλατε… Είχα φύγει από την Κωνσταντινούπολη το 1964, σε ηλικία 8 ετών και ήρθαμε στην Ελλάδα. Εδώ ήμασταν Τούρκοι, για τους Τούρκους ήμασταν Έλληνες. Επειδή γεννήθηκα εκεί, είχα τούρκικη υπηκοότητα… Θεωρούσα ότι ήταν απαγορευμένη πόλη ο τόπος που γεννήθηκα. Και κατάφερα να πάω με αφορμή την “Πολίτικη Κουζίνα” μετά από 40 χρόνια. Μου ήρθαν πολλές αναμνήσεις που της είχα ξεχάσει. Συγγνώμη που συγκινούμαι…

Ήμασταν Έλληνες, εδώ δεν βρεθήκαμε σε μία ξένη χώρα, αλλά είχαμε μία ζωή εκεί, μία καλή ζωή. Όταν ήρθαμε στην Ελλάδα ήταν άγνωστος τόπος για μας. Και να επιβιώσεις και να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα. Είχε διαλυθεί το σύμπαν. Και γι’ αυτό καταλαβαίνω καλά όλους αυτούς τους ανθρώπους που ξεριζώνονται από τον τόπο τους και βρίσκονται σε άλλη χώρα, είτε στην Ελλάδα είτε σε άλλες χώρες της Ευρώπης» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1 
  
  
 1