GNTM 5: Επίσημο! Η Σοφία Χατζηπαντελή επιστρέφει στο ριάλιτι μόδας
Το ευχόμασταν και έγινε πραγματικότητα! Η Σοφία Χατζηπαντελή επιστρέφει με διπλό ρόλο στο GNTM 5.

Η Σοφία Χατζηπαντελή άφησε ανεξίτηλο το στίγμα της στο GNTM 5. Από τη στιγμή που είχε ανακοινωθεί το όνομά της για τη θέση του κριτή στο νέο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων είχε δημιουργηθεί μεγάλος ντόρος.

Τελικά, το τηλεοπτικό κοινό αγάπησε το γνωστό μοντέλο στον ρόλο αυτό και η απουσία της μετά τις audition ήταν αισθητή. Τώρα, όμως, φαίνεται πως αυτό θα αλλάζει…

Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Δευτέρας μέσα από την εκπομπή «Breakfast@Star», η Σοφία Χατζηπαντελή θα επιστρέψει στη θέση της σε λίγο καιρό.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή, που προβάλλεται στο κανάλι, όπου βλέπουμε και το GNTM, τα γυρίσματα της Σοφίας Χατζηπαντελή έχουν ήδη ξεκινήσει και μάλιστα, δε θα βρίσκεται απλά στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι. Μάλιστα, το γνωστό μοντέλο αναμένεται να αναλάβει έναν ακόμα ρόλο!

Θα κάνει και φωτογραφίσεις με τα μοντέλα, οι οποίες θα παρουσιάζουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον!

Η δημοσιογράφος της εκπομπής ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Θα τη δούμε στα επόμενα επεισόδια. Θα τη δούμε στις τελικές φωτογραφίσεις των κοριτσιών, αλλά και να φωτογραφίζεται με τα κορίτσια. Κάποια φωτογράφιση θα έχει «αέρα» εξωτερικού»

Μετά την αποχώρησή της από την κριτική επιτροπή του GNTM 5, η Σοφία Χατζηπαντελή είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Γειά σου». Εκεί είχε μιλήσει για τα παχιά της φρύδια, τις αντιδράσεις, αλλά και το ριάλιτι μοντέλων.

Η ίδια είχε δηλώσει στην εκπομπή:

«Η μαμά μου είχε πάντα ωραία παχιά φρύδια και δεν με άφηνε να τα βγάλω. Ευτυχώς… Είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί όταν ήμουν μικρή, ήθελα να έχω παρέες. Δεν μπορούσα να το βρω. Ξέρουν ότι υπάρχουν περισσότερα από το φρύδι μου. Πάντα λέω μπορεί να με βρήκες για τα φρύδια μου, να με έκρινες αλλά ελπίζω να έμεινες στο ότι έχω να πω.

Εάν εσύ δεν με θέλεις, δεν θα με αλλάξει ούτε θα με πειράξει. Αν ζεις τη ζωή σου με στόχο να ευχαριστείς τους άλλους και για να σε αγαπούν γιατί το κάνεις; Γιατί ζεις τη ζωή σου για τους άλλους; Επειδή είμαι από μικρή πόλη, έχω συνηθίσει να μην με θέλουν ή να μην με δέχονται. Όμως τώρα αν δεχτώ αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο, να σου πω την αλήθεια δεν με πειράζει. Κάποιες φορές μπορεί να πω με πειράζει, κέρδισες. Δεν μου αρέσει που αυτοί είναι τόσο θυμωμένοι κι αναστατωμένοι επειδή μπορεί έχω δυο – τρεις τρίχες ανάμεσα στα φρύδια» 

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

16-01-2024

Χαλκιδα

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
FT
2 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
FT
4 - 1
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
ΤΕΛ
79 - 63
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;