GNTM 5: Έρχονται νέες παίκτριες και η στιγμή του makeover στο επεισόδιο της Δευτέρας (Trailer)
GNTM 5: Δείτε το trailer του επόμενου επεισοδίου.

Ένα νέο επεισόδιο του GNTM 5 έρχεται την προσεχή Δευτέρα (31/10) και μετα από μία εβδομάδα πολλών οικειοθελών αποχωρήσεων, η υπόσχεση της Βίκυς Καγιά για αλλαγή των κανόνων ήρθε η στιγμή να πραγματοποιηθεί.

Συγκεκριμένα, μετά τις δύο οικειοθελείς αποχωρήσεις, της Αλεξίας και της Νικόλ, η Βίκυ Καγιά ανακοινώνει στα κορίτσια που βρίσκονται στο set έτοιμες για το makeover πως δεν είναι όλες εκεί, αφού ήρθε η στιγμή να μπουν νέες παίκτριες. Φυσικά, αυτό αυξάνει ξανά τον ανταγωνισμό και έτσι, ορισμένα κορίτσια δεν φαίνονται ιδιαίτερα χαρούμενα με αυτή την εξέλιξη.

Μόλις τα νές κορίτσια μπουν στο χώρο, θα ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία του makeover. Τα επίδοξα μοντέλα θα βρεθούν μπροστά από μία οθόνη, στην ποία περνούν αστραπιαία διάφορα λουκ. Εκείνες καλούνται να πατήσουν ένα buzzer που βρίσκεται μπροστά τους και μόλις τα μοντέλα το πατήσουν θα «έρθει» το λουκ μπροστά τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Οι αλλαγές προβλέπονται για ακόμη μία φορά πολύ μεγάλες με τη Βίκυ Καγιά να λέει στην Αλεξία Τράικ, που έχει αρκετά μακρύ μαλλί, πως θα της άρεσε με ένα κοντό, edgy μαλλί. Μάλιστα, η Βίκυ Καγιά ακούγεται να ρωτάει ένα άλλο κορίτσι αν θα ξυρίσουν το μαλλί της, ενώ στο trailer βλέπουμε κλάματα. Μάλιστα, η Μικαέλα που έχει λάβει πληθώρα θετικών σχολίων ακούγεται να λέει πως σκέφτεται συχνά να αποχωρήσει, ενώ η Κότυ αναφερόμενη στη Μικαέλα λέει πως την απογοήτευσε.

Στο τέλος του trailer βλέπουμε τη Βίκυ Καγιά και τη Mary Vitinaros να υποδέχονται τα ανανεωμένα μοντέλα του φετινού GNTM κάνοντας λόγο για το πιο κομψό makeover που έχει γίνει ποτέ, αλλά και για ένα level up. Έπειτα, τα κορίτσια περπατούν στην πασαρέλα, προκειμένου να φτάσουν στον καθρέφτη και να δουν το νέο τους λουκ. Μάλιστα, μία κοπέλα ακούγεται να λέει, αφότου είδε τον εαυτό της, πως προσπαθούσε να καταλάβει ποια είναι, προμηνύοντας μεγάλες αλλαγές.

Όλα τα υπόλοιπα θα τα δούμε στο επόμενο επεισόδιο του GNTM 5 τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου στις 21:00 στο Star.

Δείτε το trailer:

Διαβάστε ακόμη:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Μερική Απασχόληση

14-05-2024

Αθήνα

560

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;