Asia Express: Ποιοι κέρδισαν το έπαθλο - Το ζευγάρι που αποχώρησε από το ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας
Ακόμα ένα ζευγάρι αποχώρησε από το «Asia Express» - Τα ζευγάρια που συνεχίζουν και όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Τα ζευγάρια στο επεισόδιο της Κυριακής στο «Asia Express» ακολούθησαν και πάλι τον μεγαλειώδη ποταμό Mekong και είχαν την ευκαιρία να… ξυπνήσουν τον Δράκο Naga στο παιχνίδι επάθλου αξίας 2.500 ευρώ, καθώς είδαμε και μία ακόμα αποχώρηση από το ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας.

Το έπαθλο το διεκδικούσαν ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τον Fipster και η Χριστίνα Κολέτσα με τη Maria Maroulis. Η δοκιμασία απαιτούσε από τα δύο ζευγάρια να ξυπνήσουν τον δράκο Νάγκα, ο οποίος βρισκόταν σε δύο δεξαμενές. Οι παίκτες, λοιπόν, έπρεπε να μεταφέρουν με μπαμπού νερό από το ποτάμι στις δεξαμενές και να επαναλάβουν τη διαδικασία μέχρι ο δράκος να φτάσει το σήμα του Asia Express. Μαζί τους είχαν από 5 βοηθούς.

Για ακόμα μία φορά, το πιο γρήγορο και αποτελεσματικό ζευγάρι ήταν ο Κωνσταντίνος με τον Φίλιππο, προσθέτοντας ακόμη ένα μενταγιόν στη φαρέτρα τους.

Παράλληλα, ο Γιώργος και η Κρίστη, χαιρόντουσαν τις ανέσεις της ασυλίας, που κατάφεραν να κερδίσουν για 2η φορά. Έτσι, το ζευγάρι είχε εξασφαλίσει την παραμονή του στο παιχνίδι. Ο παρουσιαστής μαζί με την γοητευτική σύντροφο του έμελλε να απολαύσουν ένα πολύ ρομαντικό δείπνο για δυο.

Η Κρίστη σημείωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα του «Asia Express»:

«Ετοιμάζομαι, κάνω το μπάνιο μου για να έρθω να φάμε στο εστιατόριο του ξενοδοχείου και μου λέει το αγόρι μου να κλείσω τα μάτια γιατί μου έχει ετοιμάσει μια πολύ ωραία έκπληξη. Είναι πολύ όμορφο, πολύ ωραίο, πολύ γλυκό να καθόμαστε να πίνουμε το κρασάκι μας δίπλα στη φωτιά και να τα λέμε» 

Η Ρασέλ και η Κλόντια είχαν να διαχειριστούν και το μειονέκτημα στη δοκιμασία. Οι δύο παίκτριες έπρεπε να παραμείνουν σιωπηλές έως το checkpoint της αποχώρησης. Ωστόσο, κατάφεραν να τερματίσουν στη 2η θέση στο race του «Asia Express».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Asia Express (@asiaexpress_gr)

Οι δύο τους κατάφεραν να φτάσουν στον ναό Παταλουάνγκ και ήταν εξαντλημένες. Καθώς πλησίαζαν τον Πέτρο Πολυχρονίδη, η Κλόντια ζαλίστηκε και σωριάστηκε στο πάτωμα. Έντρομος ο παρουσιαστής προσπάθησε να τη συνεφέρει, δίνοντάς της νερό. Ευτυχώς, μετά από λίγο συνήλθε και στάθηκε και πάλι στα πόδια της.

Τελικά, μάνα και κόρη κατάφεραν να συνεννοηθούν καλά με τη γλώσσα του σώματος και ,έτσι, επιτράπηκε στη Ρασέλ να υπογράψει συμβόλαιο που «έλυνε» τη σιωπή τους.

Από την άλλη, ο Νάσος έμεινε εκτός δράσης για ιατρικούς λόγους. Αυτό έδωσε την ευκαιρία στις Μαρία και Χριστίνα να τερματίσουν πρώτες στο race. Τελευταίοι τερμάτισαν ο Γιάννης με τον Λευτέρη. Παρόλο το κακό αποτέλεσμα, δεν ήταν αυτοί που θα αποχωρούσαν από το «Asia Express».

Αυτό γιατί οι γιατροί συνέστησαν στην Κατερίνα Καλίνογλου, η οποία ταλαιπωρείται από ιλίγγους, να σταματήσει να διαγωνίζεται, για να μην κινδυνεύσει η υγεία της. Επομένως, μετά και τη σύσταση των γιατρών, τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα αναγκάστηκαν να πάρουν η Κατερίνα Καλίνογλου (Kat-Kat) με τη Βιβή Μπασινά.

Οι δύο τους, μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης, δήλωσαν στις κάμερες του «Asia Express»:

«Είμαστε πολύ χαρούμενες που πήραμε μέρος. Δοκιμάσαμε τις αντοχές μας. Είδαμε τι μπορούμε να κάνουμε. Μάθαμε πολλά πράγματα. Μόνο θετικά έχουμε να πούμε από αυτό το ταξίδι»

Με τη Βιβή να παραδέχεται πως:

«Μετανιώσαμε τη συμπεριφορά μας μπαίνοντας στο παιχνίδι και η δεύτερη ευκαιρία μας έδωσε πολλά»

Και η Kat-Kat να τονίζει στο τέλος:

«Αποδείξαμε πως άμα θέλουμε μπορούμε να βγούμε και πρώτες»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Asia Express (@asiaexpress_gr)

Asia Express: Τα ζευγάρια που συνεχίζουν στο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας

Μετά την αποχώρηση της Kat-Kat και της Βιβής, τα ζευγάρια που συνεχίζουν στο παιχνίδι του STAR είναι 6 και είναι τα εξής:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Asia Express (@asiaexpress_gr)

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;