Η Madonna παθαίνει Britney Spears και ποζάρει τόπλες στο Instagram
Κάτι συμβαίνει τελευταία με την Madonna και οι καινούριες τόπλες φωτογραφίες στο Instagram έρχονται να ρίξουν και «άλλο λάδι στη φωτιά».

Το τελευταίο διάστημα φαίνεται να συμβαίνει κάτι περίεργο με την Madonna, ή τουλάχιστον αυτό έχουν αρχίσει να πιστεύουν αρκετοί από τους φανς της «βασίλισσας της pop». Μάλιστα, οι χθεσινές φωτογραφίες που ανέβασε μέσα από stories στο Instagram έβαλαν ακόμα περισσότερη «φωτιά» στα σχόλια.

Η 64χρονη τραγουδίστρια δημοσίευσε μερικές αποκαλυπτικές φωτογραφίες μέσα από Instagram Story, όπου φαίνεται να ποζάρει γυμνόστηθη. Η ίδια φαίνεται να «συμμορφώθηκε» με τους κανόνες της πλατφόρμας, καλύπτοντας το στήθος της με δύο emoji.

Madonna

Η λεζάντα, που ακολουθούσε τις φωτογραφίες, μπέρδεψε ακόμα περισσότερο το μήνυμα που ήθελε να στείλει στους φανς της. Η Madonna, συγκεκριμένα, έγραψε:

«Went from candy to money»

Σχολιάζοντας φανερά το emoji καραμέλας και το emoji μιας σακούλας με χρήματα, που χρησιμοποίησε.

Στις φωτογραφίες, που μοιράστηκε με τους φανς της, η Madonna φαίνεται να φοράει το κάτω μέρος ενός χρυσού κορσέ και να στέκεται σε ένα δωμάτιο με διάφορα προϊόντα μακιγιάζ και καθρέφτες στο φόντο.

Ένα σε μία άλλη φωτογραφία τη βλέπουμε να φοράει έναν μαύρο κορσέ και διχτυωτό καλσόν, με το emoji καραμέλας αυτή τη φορά ακριβώς πάνω στον καβάλο της.

Madonna

Σύμφωνα με τα διάφορα δημοσιεύματα για τα… τολμηρά stories της Madonna, ένα πιθανό σενάριο είναι απλώς η διαφήμιση για την 30ή επέτειο του πρωτοποριακού πέμπτου στούντιο άλμπουμ της, «Erotica», το οποίο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στις 20 Οκτωβρίου 1992.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;