Νίκος Μουτσινάς: «Η προσωπική μου ζωή δεν είναι κρυφή αλλά δεν είναι και για όλους»
Νίκος Μουτσινάς: Το σχόλιο στον «αέρα» της εκπομπής του για την προσωπική του ζωή.

Η Μπέττυ Μαγγίρα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά σήμερα Πέμπτη (27/10). Κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους, οι δυο παρουσιαστές άλλαξαν για λίγο ρόλους με το Νίκο Μουτσινά να κάνει ένα σχόλιο για την προσωπική του ζωή, κάτι που δε συνηθίζει.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουτσινάς αναφερόμενος στην προσπάθειά του να υιοθετήσει παιδί ο Νίκος Μουτσινάς εξομολογήθηκε στην καλεσμένη του:

«Τώρα έχω τρία ζωάκια στο σπίτι. Την Τζούτζουπι και τα δυο σκυλιά, τον Άντι και τον Τρίκι. Αυτά είναι και αυτή είναι η οικογένεια για να μη λέμε και βλακείες. Αυτή είναι η οικογένεια και γενικότερα, αν και το έχεις παρακολουθήσει, η προσωπική μου ζωή δεν πιστεύω ότι αφορά κανέναν. Δεν είναι κρυφή αλλά δεν είναι και για όλους. Κοίταξε να δεις, εγώ όποτε κάνω προσπάθεια και δεν μου δίνουν, παίρνω ένα ζώο. Άρα είμαστε στις τρεις προσπάθειες. Θα κάνω και άλλη μία. Αν με δεις με παπαγάλο δεν θα προχωρήσει».

Με αυτό το σύντομο σχόλιο ο Νίκος Μουτσινάς έκανε μία σύντομη αναφορά στην προσωπική του ζωή αποκαλύπτοντας στον «αέρα» της εκπομπή

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;