Μαρία Μπακοδήμου: Το σχόλιο για την Ελένη Μενεγάκη που προκάλεσε αίσθηση
Η Μαρία Μπακοδήμου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην Ελένη Μενεγάκη κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στην εκπομπή «Πρωινό μας».

Σήμερα Πέμπτη (27/10) η Μαρία Μπακοδήμου βρέθηκε στην εκπομπή «Πρωινό μας» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην Ελένη Μενεγάκη. 

«Όταν είχε φύγει η Ελένη Μενεγάκη είχα βγει και είχα πει από σεβασμό, ότι για μένα είναι η καλύτερη Ελληνίδα παρουσιάστρια», είπε η Φαίη Σκορδά και στη συνέχεια η Μαρία Μπακοδήμου έκανε ένα σχόλιο που προκάλεσε αίσθηση.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Μπακοδήμου είπέ:

«Εμένα, η τελευταία εκπομπή της Μενεγάκη στην αποχώρησή της από τον Alpha, ήταν κάτι πολύ λυπηρό. Αισθάνθηκα ότι είναι ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει πάρα πολλά στην τηλεόραση και βρήκα άδικο τον τρόπο που της φέρθηκαν και οι συνεργάτες που είχαν πάει για αποχαιρετισμό, εκτός από λίγους εκεί.

Έβλεπα έναν άνθρωπο που ήταν στεναχωρημένος, την Ελένη, και ένα περιβάλλον ανθρώπων που έκαναν selfies, κοιτούσαν το μόνιτορ, ήταν χαρούμενοι… Δεν είχαν την ενσυναίσθηση ότι αυτή η γυναίκα που έχει αφιερώσει τόσα χρόνια στην τηλεόραση και δεν έχει λείψει μία μέρα, περνάει μια δύσκολη στιγμή. Ας είμαι εκεί λίγο πιο ήσυχος»

«Δεν θυμάμαι καν ποιοι είναι, δεν μιλάω προσωπικά. Θυμάμαι όμως ότι ήταν ένα κλίμα που οι άλλοι συμμετείχαν τηλεοπτικά και όχι ουσιαστικά», κατέληξε η Μαρία Μπακοδήμου.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;