Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Ο Απόστολος Λύτρας με ενημέρωσε πριν αναλάβει την 38χρονη στην Κρήτη»
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε για την απόφαση του κ. Λύτρα να αναλάβει την υπόθεση εκπροσωπώντας την κατηγορούμενη.

Την Ιωάννα Παλιοσπύρου ενημέρωσε πριν αναλάβει την υπεράσπιση της 38χρονης, που κατηγορείται ότι έριξε καυστικό υγρό στο πρώην σύζυγό της στo Hράκλειο, ο Απόστολος Λύτρας.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” για την απόφαση του κ. Λύτρα να αναλάβει την υπόθεση εκπροσωπώντας την κατηγορούμενη, λέγοντας ότι αυτή είναι η δουλειά του δικηγόρου.

«Είμαι ενήμερη ότι θα αναλάβει ο κύριος Λύτρας την υπεράσπιση της συγκεκριμένης κυρίας, το έχουμε συζητήσει ήδη. Με πήρε ο ίδιος και μου είπε υπάρχει αυτό στο μυαλό μου και θέλω να το συζητήσουμε και το συζητήσαμε. Εγώ του είπα τη γνώμη μου, εκείνος τη δική του και το συμπέρασμα είναι ότι ο κ. Λύτρας είναι δικηγόρος και όλοι οι δικηγόροι στην πορεία της καριέρας τους βρίσκονται σε θέση υπεράσπισης του θύτη ή του θύματος», ανέφερε αρχικά.

«Έχει συμβεί και με άλλους δικηγόρους όπου από τη μία μπορεί να υποστηρίζουν πχ ανθρώπους που σκότωσαν τα παιδιά τους και από την άλλη γονείς που χάσανε τα παιδιά τους. Ο κάθε δικηγόρος οφείλει να κάνει την δουλειά του. Το ξεκάθαρο είναι πως επιθέσεις με βιτριόλι και καυστικό υγρό συνιστά απόπειρα ανθρωποκτονίας», πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι η ίδια έχει καταδικάσει την επίθεση με το καυστικό υγρό στην Κρήτη, τονίζοντας ότι «κανένας δεν μπορεί να αποφασίζει για τη ζωή του άλλου».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;