Super League 1: Ολοκληρώνεται η 9η αγωνιστική με το Λεβαδειακός - ΑΕΚ και το ΟΦΗ - Λαμία
Super League 1: Το «9 στα 9» έκανε ο Παναθηναϊκός

Με 2 αγώνες ολοκληρώνεται σήμερα (24/10) η 9η αγωνιστική της Super League 1. Ο Λεβαδειακός υποδέχεται την ΑΕΚ στις 18:00, μια αναμέτρηση που μπορείτε να παρακολουθήσετε από το Novasports Prime, ενώ ο ΟΦΗ φιλοξενεί τη Λαμία στις 20:00, ένα ματς που θα καλύψει τηλεοπτικά το COSMOTE SPORTS TV 1.

Η Ένωση θα πάει «λαβωμένη» στη Βοιωτία, καθώς οι θλάσεις έχουν θέσει νοκ – άουτ τους Τσούμπερ, Άμραμπατ, Φαν Βέερτ αλλά και τον Μοχαμαντί.

Στην αποστολή της ΑΕΚ για τη Λιβαδειά μπήκαν οι Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μουστακόπουλος, Γκαρσία, Αραούχο, Ελίασον και Κοσίδης.

Ο Λεβαδειακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ τη Δευτέρα (24/10 – 18:00) με τον Γιάσμινκο Βέλιτς να βλέπει τους Πέτρε και Βήχο να επιστρέφουν στην αποστολή. Πάντως τα προβλήματα απουσιών δεν λείπουν για τους Βοιωτούς καθώς νοκ – άουτ παραμένουν οι Ντεντάκης, Συμελίδης και Ρέγκις & ενώ εκτός έμειναν και οι Τζημόπουλος, Κωνσταντινίδης και Βρακάς.

Στην αποστολή του Λεβαδειακού βρίσκονται οι Μάρκοβιτς, Στογιάνοβιτς, Μπαχανάκ, Μπελμόντ, Τόρο, Χάμοντ, Λούα Λούα, Μεχία, Πέτρε, Μουτίνιο, Σκβάρκα, Βινίσιους, Βήχος, Γιαννιώτας, Δούμτσιος, Λιάγκας, Νίκας, Παναγιώτου, Τσάπρας και Τσιριγώτης.

Ο ΟΦΗ δεν θα έχει στη διάθεσή τους Γιαννούλη και Ντικό που έκαναν θεραπεία, τον Γιάννη Αποστολάκη που έκανε ατομικό λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο του αριστερού του ποδιού και τους Μπουζούκη Τσιλιανίδη Νέιρα Καμάου που έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Μετά τον αποκλεισμό σοκ από την Κηφισιά υπάρχει μεγάλη πίεση στην ομάδα του Ηρακλείου για επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, ενώ δρομολογήθηκε η αποχώρηση του Νιόπλα από τον πάγκο των Κρητικών.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λαμίας για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Ο Τζιανλούκα Φέστα δεν υπολογίζει στον Μποάκι που παραμένει τραυματίας, όμως αποθεραπεύτηκε και ταξίδεψε στην Κρήτη ο Σλίβκα, που επίσης αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα.

Εκτός έμειναν και οι Καραμάνος, Μπάμπης, Βασιλακάκης, Τσούκαλος, Τζανετόπουλος & Γκέντσογλου και η αποστολή του αποτελείται από τους Γκαραβέλη, Σαράνοφ, Προβυδάκη, Σαραμαντά, Αντέτζο, Τζανδάρη, Γκοράνοφ, Μπενίτες, Κορνέζο, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Μπεχαράνο, Τσιλούλη, Ασκόφσκι, Γιακουμάκη, Μανούσο, Ντε Βινσέντι, Μαρμεντίνι και Ρόμανιτς.

Συνεχίζει το σερί ο Παναθηναϊκός, επιστροφή στις νίκες για Ολυμπιακό, στραβοπάτημα για ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις καθώς έκανε το «9 στα 9» κερδίζοντας στις καθυστερήσεις τον Άρη με 1-0, ενώ στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός που πέρασε από το Αγρίνιο επικρατώντας με 2-0 του Παναιτωλικού.

Στραβοπάτημα για τον ΠΑΟΚ που γλίτωσε την ήττα στην τελευταία φάση του αγώνα, παίρνοντας εν τέλει την ισοπαλία με σκορ 2-2 κόντρα στον Αστέρα, στην Τούμπα.

Στα άλλα παιχνίδια:

Ατρόμητος – Βόλος 0-2

Ιωνικός – ΠΑΣ 2-2

Πηγή εικόνας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;