Ο Μάνεσης σχολίασε τη συναυλία του ΛΕΞ στη Θεσσαλονίκη και μοίρασε cringe (Vid)
Ο Μάνεσης σχολίασε τη συναυλία του ΛΕΞ στο Καυτατζόγλειο και έγινε ο θείος πoυ κάθεται με τη νεολαία.

Μετά το «σεισμό» που προκάλεσε η συναυλία του ΛΕΞ στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης τον Ιούλιο του 2022, ο διάσημος ράπερ έδωσε ακόμη μία θρυλική συναυλία στο Καυτατζόγλειο στη Θεσσαλονίκη. Αυτή τη φορά η προσέλευση ήταν ακόμα μεγαλύτερη με πούλμαν να καταφτάνουν από Κομοτηνή, Καστοριά, Ξάνθη – ακόμη και Αθήνα. Έτσι, 25.000 άτομα πλημμύρισαν το Καυτατζόγλειο για να ακούσουν το ΛΕΞ την περασμένη Παρασκευή (21/10).

Το πρωί του Σαββάτου (22/10) ο Νίκος Μάνεσης άνοιξε την πρωινή εκπομπή του με ένα σχόλιο για τη συναυλία του ΛΕΞ και -εντάξει- το cringe ακούμπησε το ταβάνι.

«Πρέπει να ξεκινήσουμε από τη Θεσσαλονίκη. Έγινε μία συναυλία την έκανε ένας ράπερ πολύ γνωστός στους νέους, ο ΛΕΞ. Μία συναυλία την οποία σε επίπεδα παλμού και κόσμου θα ζήλευαν τεράστια ονόματα της μουσικής σκηνής», είπε αρχικά ο κ. Μάνεσης καταφέρνοντας επάξια να κερδίσει τον τίτλο του θείου που έκατσε με τη νεολαία.


Ή τουλάχιστον έκατσε για λίγο, αφού αμέσως μετά είπε: «Ο ΛΕΞ είχε και καιρό να κάνει συναυλία, από τη Νέα Σμύρνη πριν κάνα δυο χρόνια, αν δεν κάνω λάθος».

Έκανε ένα «μικρό» λάθος, αφού η συναλία στη Νέα Σμύρνη έγινε τον φετινό Ιούλιο, έσπασε κάθε ρεκόρ και μιλούσαν γι’ αυτήν όλοι. Τέλος πάντων, τίμια η προσπάθεια του κ. Μάνεση να κάτσει με τη νεολαία, αλλά κάπου το cringe «βάρεσε» το ταβάνι.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;