Κατερίνη: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άντρα που βίασε 11χρονη
Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 30χρονου που κατηγορείται ότι βίασε 11χρονη στην Κατερίνη.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Κατερίνης, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 30χρονου που κατηγορείται ότι βίασε 11χρονη στην Κατερίνη.

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, σε βάρος του 30χρονου αλλοδαπού ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο πρόσωπο που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη.

Πρόκειται για τον:

SHAIKLY OMAR του MOHAMMED και της BUSHRA.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23510-46633 και 23510-46632 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Όπως ανέφερε η μητέρα του παιδιού σε εκπομπή του TV100, όλα συνέβησαν στις 9 του περασμένου Αυγούστου, όπου η μικρή έπαιζε με μια φίλη της στο κέντρο της Κατερίνης.

Σύμφωνα με τη σχετική καταγγελία, ένας άνδρας 30 ετών, υπήκοος Ιράκ, προσέγγισε τα δύο παιδιά και έπεισε το ένα από το δύο να τον ακολουθήσει.

Η ανήλικη, όπως ανέφερε το Voria, ακολούθησε τον άνδρα ο οποίος την οδήγησε σε ένα διαμέρισμα σε κοντινή απόσταση από την πλατεία όπου και τη βίασε, σύμφωνα με την καταγγελία.

Η φίλη του κοριτσιού ανησυχώντας για το τι συνέβη ενημέρωση τη μητέρα της που ήταν μαζί τους στην πλατεία και στη συνέχεια ενημερώθηκε η μητέρα της ανήλικης και η Αστυνομία, προκαλώντας κινητοποίηση με αποτέλεσμα να εντοπιστεί η 11χρονη μαζί με τον 30χρονο σε πεζόδρομο της πόλης, συλλαμβάνοντας τον αλλοδαπό.

Με τη συνδρομή παιδοψυχολόγου, η ανήλικη εκμυστηρεύτηκε στους αστυνομικούς τα όσα έγιναν και χαρακτηριστικά ανέφερε ότι ο 30χρονος «με πείραξε».

Μετά από ιατροδικαστική εξέταση, επιβεβαιώθηκε ότι το παιδί βιάστηκε. Το παιδί νοσηλεύτηκε στην παιδοψυχιατρική κλινική του Παπανικολάου για ένα δεκαήμερο.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;