Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2022: Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό στις 25 Οκτωβρίου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2022: Το πάθος στη μάχη από στο σκοτάδι στο Φως.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2022: Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό 25 Οκτωβρίου

Το πάθος στη μάχη από στο σκοτάδι στο Φως

Από τη Λίλιαν Σίμου – astrolife.gr

Η τελευταία ηλιακή έκλειψη του έτους (2 μοίρες του Σκορπιού), σχηματίζεται το μεσημέρι της Τρίτης 25 Οκτωβρίου. Έχει ιδιαίτερη χροιά καθώς συνοδεύεται από την Αφροδίτη στην ζωδιακή μοίρα πτώσης της Σελήνης. Ο Ήλιος πλαισιώνεται από τα δύο σύμβολα του συναισθήματος (Σελήνη και Αφροδίτη), σε ζώδιο που δεν τους ταιριάζει.

Οι συγκινήσεις «καταπνίγονται» και πιέζονται από το βάρος των απωθημένων και τον φόβων μας. Υποσυνείδητες σκέψεις και ψυχολογική αναστάτωση, έχουν αφήσει τα σημάδια τους.

Χειριστική συμπεριφορά, μηνύματα φόβου, εμμονές, φθόνος και ζήλεια, καχυποψία, μεμψιμοιρία. Βομβαρδισμός από αρνητικές ειδήσεις, πληροφορίες, ιδέες, απειλές.

Τοξικοί άνθρωποι, τοξικές συνήθειες, τοξικές καταστάσεις, δηλητηριάζουν και περιορίζουν κάθε χαρά, δημιουργίας, απόλαυσης της ζωής.

Τα όνειρα για ένα καλύτερο «αύριο» βυθίζονται σε βαθύ σκοτάδι, νιώθουμε πως πιθανόν κυνηγήσαμε χίμαιρες, ουτοπίες, ή πως το ιδανικό είναι αδύνατον να γίνει πραγματικότητα (ο αστεροειδής Αμόρ σε σύνοδο με την έκλειψη).

Συναισθήματα βαλτωμένα, βυθισμένα, σαν να είναι σε ένα βαθύ τούνελ.

Από τη σύνθεση των στοιχείων προκύπτει πως…

– Το βάρος των τοξικών συναισθημάτων και επιθυμιών, είναι ένα φορτίο που επηρεάζει την κοινωνική μας εικόνα. Σύντομα η πνιγηρή αίσθηση, θα φέρει περισσότερη αντίδραση και αυτή η αντίδραση θα οδηγήσει σε συνειδητοποίηση της έννοιας της αρμονίας.

– Η αρμονία επέρχεται όταν βρούμε ευέλικτους τρόπους να αντιμετωπίσουμε την αρνητική μας πλευρά, εμμονές και κυρίως ιδέες και αντιλήψεις που έχουν στοιχειώσει το πνεύμα μας.

– Με πειθαρχία, σχεδιασμό, πίστη στην ελευθερία του πνεύματος, της διακίνησης ιδεών, της ροής και του μακροχρόνιου σχεδιασμού, μπορούμε να ξεπεράσουμε τις προσκολλήσεις.

– Χτίζουμε νέα βάση, νέα θεμέλια, με προοπτική τη χαρά, την αγάπη, την δημιουργία και την ποιότητα.

– Στο αποθεματικό μας υπάρχουν ταλέντα, δυνατότητες, και εμπειρία. Για τον λόγο αυτό, είναι εφικτό να δώσουμε ώθηση στην παραγωγική μας ικανότητα.

– Αποφεύγουμε να απαντάμε σε προκλήσεις

– και αποφεύγουμε και εμείς να έχουμε απαιτήσεις που γίνονται τροχοπέδη μας. Συναισθήματα κατώτερα των περιστάσεων. Συχνά εγκλωβίζουμε τη ζωή μας σε παγίδες αρνητικών συγκινήσεων και επιθυμιών.

Στο χάρτη της Ελλάδας, η συγκεκριμένη έκλειψη, είναι απέναντι από τον αστεροειδή Χείρωνα. Εκείνο που διακρίνεται είναι μία παρασκηνιακή κίνηση που ενδεχομένως αφορά τον περιορισμό της χαράς, της ασφάλειας και της ευχέρειας των εργαζομένων. Ίσως οι πολίτες νιώθουν πως βρίσκονται σε τέλμα και αδιέξοδο. Η θλίψη χρωματίζει την ψυχολογία τους, προβλήματα υγείας περιορίζουν την καθημερινότητα.

Ο κόσμος μας αλλάζει και το θέμα είναι αυτό που συνοψίζει η ρήση του αείμνηστου Μάνου Χατζηδάκη: «Όταν συνηθίσεις το τέρας, αρχίζεις να του μοιάζεις».

Η έκλειψη αυτή θα αναδείξει το τέρας που απειλεί και κρύβει το Φως της ψυχής και τη γονιμότητα στη ζωή μας. Ας μη το συνηθίσουμε. Εμφανίζεται μπροστά μας αυτή την εποχή, προκειμένου να καθαρίσουμε το τοπίο της σήψης και να κόψουμε τον λώρο που μας δένει μαζί του.

Είναι η μεγάλη μας πρόκληση, είναι η μεγάλη ευθύνη προς τον ίδιο μας τον εαυτό.

Ας κλείσουμε τα αυτιά σε κάθε είδους Σειρήνες. Και ας αναρωτηθούμε ποιος ωφελείται από τον δικό μας φόβο και τη δική μας προσκόλληση. Εμείς, σίγουρα όχι!

Κριός

Απαιτείται πλέον να σταθείτε σοβαρά στα θέματα που έχουν να κάνουν με τα δάνεια, χρέη ή επενδύσεις. Επειδή λειτουργείτε πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα διστακτικά, ίσως χάσατε την παλιά σας οξυδέρκεια. Μην βιαστείτε όμως να δώσετε άμεσα λύση, καθώς η απόφαση θα είναι πολύ γρήγορη και δίχως προετοιμασία. Δεν οφείλετε ακόμη να κάνετε μία ουσιαστική αλλαγή, αν δεν έχετε ανακτήσεις δυνάμεις μετά την παρεμπόδιση των τελευταίων μηνών. Απλά, ας είστε σε ετοιμότητα!

Στις προσωπικές σας υποθέσεις, θα μπορείτε να έχετε μία σταθερότητα, αν έχετε επιτρέψει στον εαυτό σας να είναι κοντά σας αξιόλογα άτομα και πολύτιμοι συμπαραστάτες. Θα διαπιστώσετε πως θα σας προσφέρουν χαρές και ικανοποίηση, με περισσότερη σταθερότητα από παλιά. Χαρείτε την επικοινωνία με τους κοντινούς σας ανθρώπους, αφού είναι πρόθυμοι να σας προσφέρουν συμβουλές και να σας κάνουν να νοιώσετε πως κάποιες σχέσεις αξίζουν και αντέχουν στον χρόνο.

Η παγίδα:

Όμορφες ιδέες που μπορεί να φανούν ιδανικές, φιλοσοφικές αναζητήσεις ή ένας ψευτο-διδάσκαλος, που θα προσφέρει υποσχέσεις, δίχως ουσία.

Ταύρος

Το πόσο σημαντικές είναι οι σχέσεις που διατηρείτε, θα φανεί αυτό το χρονικό διάστημα. Μάλιστα αν πρόκειται για επαγγελματικές, θα διατηρηθεί ό,τι αξίζει, ενώ θα αποκαλυφθούν οι αδυναμίες και τα θετικά σε κάθε συνεργάτη αλλά και στις ισορροπίες που επιδιώκετε να διατηρήσετε από και προς αυτόν. Μην πληγωθείτε αν κάποιες αποκαλύψεις δεν σας ικανοποιούν. Βλέποντας ευρύτερα τι συμβαίνει, θα έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε στάση, ή να βρείτε νέους ανθρώπους που θα σας ταιριάζουν. Τουλάχιστον, πέφτουν οι μάσκες!

Σε κάποια θέματα σχετικά με τα οικονομικά σας, έχετε μία δυνατότητα διαπραγμάτευσης, επομένως χειριστείτε την κατάλληλα με τα άτομα που σας αρέσουν και σας ταιριάζουν. Θα βρείτε στην εργασία σας σοβαρούς και αξιόπιστους να σας στηρίξουν.

Σε μία δοκιμασμένη σχέση, ξεκαθαρίζουν οι προοπτικές και ενδέχεται να αποφασίσετε να προχωρήσετε σε δέσμευση.

Η παγίδα:

Αποφύγετε να ρισκάρετε σε τυχερά παιχνίδια ή να κάνετε όνειρα για μία σταθερή σχέση, αν δεν έχετε εξετάσει αντικειμενικά το ταίρι σας.

Δίδυμοι

Εκείνο που προέχει για σας, είναι το μήνυμα της έκλειψης, προς πιο ώριμες, ξεκάθαρες και σοβαρές σχέσεις στις καθημερινές σας επαφές και στον εργασιακό σας χώρο. Έχετε πλέον μία ικανοποίηση, πως άτομα αξιόπιστα και συμβατά με τις προσωπικές σας ανάγκες, έρχονται να σας προσφέρουν χαρά, αγάπη και μία ευοίωνη προοπτική συνεργασίας. Μην φανείτε αμελείς και σταθείτε στο ύψος που αξίζει κάθε τέτοια σχέση. Παράλληλα, θα πρέπει να αναλογιστείτε, πώς ως τώρα, η καθημερινότητα ήταν για σας ένα τέλμα και να βρείτε τον τρόπο να απελευθερωθείτε από αυτό.

Στην εργασία σας θα αποκαλυφθούν λεπτομέρειες για κάποιους που δεν είναι τόσο θετικοί προς εσάς. Μην ανοίγεστε πολύ και μην εμπιστεύεστε. Καθώς πρέπει να αλλάξετε πλέον τρόπο και χειρισμό στις υποχρεώσεις σας, είναι σημαντικό, να κάνετε μία πλήρη στροφή. Θα έχετε μία απώλεια, αλλά θα έρθουν καλύτερες προοπτικές στο εξής.

Η παγίδα:

Ένας συνεργάτης που υπόσχεται πολλά και έχει ελάχιστη σταθερότητα ή συνέπεια. Σας παρουσιάζει όμορφα επενδυμένη την πραγματικότητα και μπορεί να ξεγελαστείτε. Ένας σύντροφος επίσης που φαντάζει στα μάτια σας μοναδικός, ενδέχεται να έχει υπερτονιστεί από μέρους σας, η παρουσία του.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;