Κόντρα ανάμεσα σε Κατερίνα Καινούργιου και Σοφία Μουτίδου - Πώς ξεκίνησε
Από το βράδυ του Σαββάτου έχει ξεκινήσει μία νέα διαδικτυακή κόντρα ανάμεσα στη Σοφία Μουτίδου και την Κατερίνα Καινούργιου - Τι έχει συμβεί;

Από το βράδυ του Σαββάτου (22/10) έχει ξεσπάσει μία διαδικτυακή κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στην ηθοποιό, Σοφία Μουτίδου και στην παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου. Η κόντρα μεταξύ τους έγινε μετά τη δημοσίευση της ηθοποιού στο Instagram, το Σάββατο (22/10), μιας φωτογραφία της δεύτερης με την τραγουδίστρια, Δέσποινα Βανδή, από τα παρασκήνια του «Just teh 2 of Us» και από τότε έχουν ειπωθεί αρκετά και από τις δύο πλευρές.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

Η Σοφία Μουτίδου ανέβασε μία φωτογραφία μέσα από Instagram Story στην οποία απεικονίζεται η Κατερίνα Καινούργιου με τη Δέσποινα Βανδή. Η ηθοποιός έγραψε το σχόλιο:

«Λίγο ακόμα πρέπει…»

Σοφία Μουτίδου

Όταν η Κατερίνα Καινούργιου είδε το Instagram Story της ηθοποιού, απάντησε αναλόγως, γράφοντας με τη σειρά της:

«Τι εννοεί η Σοφία Μουτίδου; Της κάναμε κάτι: Την ενόχλησε κάτι στη φωτογραφία; Γυναικεία αλληλεγγύη σού λέει μετά. Αλήθεια, δεν καταλαβαίνω. Καλό βράδυ»

Σοφία Μουτίδου

Τα πράγματα, όμως, δεν τελείωσαν εκεί και υπήρξε και συνέχεια, καθώς η Κατερίνα Καινούργιου, σε ένα δεύτερο Instagram Story, κοινοποίησε ανάρτηση ενός χρήστη του Twitter, στην οποία γραφόταν το εξής σχόλιο:

«Η Μουτίδου, πριν από λίγο, ανέβασε αυτό στον λογαριασμό της. Δεν καταλαβαίνω κάτι… Γιατί αυτή μπορεί να ξεβρακωνεται, να χώνει άντρες στα βυζιά της στην παράστασή της ενώ κάποιες γυναίκες, που και αυτές κάνουν ό,τι γουστάρουν (εδώ αισθητικές επεμβάσεις), τις κατακρίνει»

Σοφία Μουτίδου

Μάλιστα, η παρουσιάστρια του ALPHA ανέβασε και μια φωτογραφία με το σύνθημα «Girls Support Girls», σχολιάζοντας:

«Εγώ, πάντως, αυτό θα το τηρώ για πάντα. Έτσι με έμαθε η μαμά μου. Καλό βράδυ, φίλοι μου»

Σοφία Μουτίδου

Η απάντηση της Σοφίας Μουτίδου

Λίγο αργότερα, η Σοφία Μουτίδου έδωσε τη δική της απάντηση την παρουσιάστρια μέσα από μία ανάρτησή της στο Instagram. Η γνωστή ηθοποιός υποστήριξε πως επρόκειτο «για ένα ανοιχτό θέμα», προσθέτοντας ότι η παρουσιάστρια της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του ALPHA «πιάνει όποιον θέλει στο στόμα της». Η ηθοποιός είπε στην ανάρτησή της:

«Και τώρα θίχτηκες από τι; Από πού να το πάρεις; Αισθητικά, νομικά, ιατρικά; Από τι; Από το «λίγο ακόμα πρέπει…»; Θες να δεις τι απαντήσεις έχω πάρει; Πόσο ευρύ είναι το θέμα; Το ότι εσύ και κάποιοι φίλοι σου γράψατε για αισθητικές επεμβάσεις, είναι δικό σας πρόβλημα. Αυτό πας στον ψυχολόγο και σ’ το λέει. Προβολή λέγεται. Το δικό σου το πρόβλημα το κοτσάρεις στον άλλο, αλλά έχουμε μάθει το «Support Girls!» να είναι μόνο για τις παπάτζες.

Για την ουσία «Support Girls!» δεν υπάρχει. Να σας τα πει και μια χαμηλοκ… Πόντια. Άντε! Όλες ψηλοκάβαλες Σουηδές. Ή να μιλήσω για το προσωπικό support που πήρα στην υπόθεση με τους ομοφυλόφιλους; KatKen, που με ήξερες και από πρώτο χέρι και ήξερες τι άνθρωπος και τι παιδί είμαι και τις προθέσεις μου. Εύκολα βάζετε το λιθαράκι σας για να πείτε το λιθαράκι σας, κάθε ημέρα, για κάποιον. Και μόλις κάποιος βάζει έναν τίτλο «Support Art Girls!» και το χέρι ψηλά. Και ξέρεις γιατί; Γιατί είναι και αυτό μόδα. Και ό,τι είναι μόδα, το ακολουθείτε. Αυτό είναι το πρόβλημα και έχετε και τη δύναμη της τηλεόρασης. Μόδα και τηλεόραση, βούτυρο στο ψωμί. Φιλιά πολλά. Λίγο ακόμα πρέπει…»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Moutidou (@sofia_moutidou)

Η νέα κόντρα που άνοιξε αναμένεται να έχει και συνέχεια…

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;