Μαρία Καβογιάννη: Πώς έκρυψε την εγκυμοσύνη της στο
Η Τζένη Θεωνά υποδέχεται το Σάββατο (22/10) στην εκπομπή της, "Μαμά-δες" στην ΕΡΤ2, την ηθοποιό Μαρία Καβογιάννη.

Η Τζένη Θεωνά υποδέχεται το Σάββατο (22/10) στην εκπομπή της, “Μαμά-δες” στην ΕΡΤ2, την ηθοποιό Μαρία Καβογιάννη.

Η ίδια φέτος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά, “Maestro” και μεταξύ άλλων, κάνει μια ενδιαφέρουσα αναδρομή στο παρελθόν, ενώ μιλά και για την θρυλική σειρά, “Ντόλτσε Βίτα“, στην οποία υποδύονταν την «Ασπασία», αποκαλύπτοντας πως εκείνη την περίοδο ήταν έγκυος.

Η Μαρία Καβογιάννη μίλησε για τη δυσκολία να “κρύψει” την εγκυμοσύνη της, τονίζοντας πως χρησιμοποιούσαν μαξιλάρια για να “κλέψουν” τα πλάνα.

«Αυτή η εμπειρία ήταν αστεία, γιατί αυτή η ηρωίδα ήταν παρθένα και τα παιδιά που γράφανε δεν θέλανε να δείξουμε ότι αυτή έπαθε ένα ανεμογκάστρι. Φουσκώνοντας η κοιλιά, κάπως έπρεπε να την κρύβουμε και έτσι σε όλη τη διάρκεια του έργου έπαιζα με κάτι μαξιλάρια τα οποία κρατούσα», εξομολογήθηκε αρχικά η ηθοποιός.

«Αυτή η επικείμενη γέννα ήταν ένα γεγονός, το οποίο μου έφερε την αρχή μιας ωραίας πορείας. Το “Ντόλτσε Βίτα” έφερε ένα ξεκίνημα στη ζωή μου. Το ξεκίνημα έγινα μαζί με το θαύμα της γέννας. Έτσι αυτά συμβάδισαν σαν η ζωή να μου έλεγε ότι αυτά θα πάνε μαζί», πρόσθεσε η Μαρία Καβογιάννη.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;