Maestro: Η σκηνή που καθήλωσε το Twitter - «Μου σηκώθηκε η τρίχα»
Το #Maestro βρέθηκε στην πρώτη θέση των hashtags στο Twitter.

Το Maestro έχει καταφέρει να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό και να το καθηλώσει στις τηλεοπτικές του οθόνες. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης φέρεται πως έχει το know how και κάθε του ταινία ή σειρά σημειώνει επιτυχία.

Μετά την θριαμβευτική πρεμιέρα, οι τηλεθεατές ανυπομονούσαν για το δεύτερο επεισόδιο, το οποίο προβλήθηκε χθες (20/10). Μάλιστα οι σκηνές ενδοοικογενειακής βίας, τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο επεισόδιο ήταν αυτές που άγγιξαν περισσότερο το τηλεοπτικοί κοινό.

Το χθεσινό επεισόδιο θα το χαρακτηρίζαμε και ως «γροθιά» ενάντια στην ομοφοβία και την ενδοοικογενειακή βία. Αυτό δεν έμεινε απαρατήρητο από τους χρήστες του Twitter φυσικά.

Χαρακτηριστικό είναι πως το hashtag #maestro ήταν στην κορυφή των trends στο Twitter από τα πρώτα λεπτά προβολής του χθεσινού επεισόδιού. Μάλιστα, ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η άγρια σκηνή ενδοοικογενειακής βίας.

Συγκεκριμένα ο Χαράλαμπος ενημερώθηκε για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του γιου του και τη σχέση που διατηρούσε με τον Αντώνη. Εκνευρισμένος επέστρεψε σπίτι και ξυλοκόπησε άγρια τον γιο του και στη συνέχεια τη γυναίκα του.

Ο Ορέστης ήταν αυτός που έσπευσε πρώτος να βοηθήσει τον νεαρό και τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Οι χρήστες του Twitter άφησαν άκρως κολακευτικά σχόλια για τις ερμηνείες των πρωταγωνιστών της σειράς, ενώ τόνισαν πως αυτές οι σκηνές δεν ανήκουν μόνο στη μυθοπλασία των σεναριογράφων, αλλά και στην πραγματικότητα της κοινωνίας μας.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;