ΛΕΞ: Sold out η συναυλία του στη Θεσσαλονίκη - Θα σπάσει κάθε ρεκόρ!
Ο ΛΕΞ επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη, με μία συναυλία η οποία αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο!

Ο ΛΕΞ επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη, με μία συναυλία, η οποία αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο!

Ο Θεσσαλονικιός ράπερ που τον Ιούλιο κατάφερε να συγκεντρώσει 25.000 θεατές στο γήπεδο του Πανιωνίου στην Νέα Σμύρνη σπάζοντας κάθε ρεκόρ, πραγματοποίησε τη μεγαλύτερη ραπ συναυλία σε εύρος θεατών που έχει γίνει ποτέ στη χώρα, δημιουργώντας έτσι το ερώτημα για το αν θα καταφέρει να σπάσει το δικό του επίτευγμα.

Τα εισιτήρια για τη συναυλία του ΛΕΞ έγιναν ανάρπαστα, καθώς σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Dynasty Group το μεσημέρι της Παρασκευής, η συναυλία είναι sold out. Για το live έχει διοργανωθεί μετακίνηση με πούλμαν από την Αθήνα για τη Θεσσαλονίκη, σε ένα live που φαίνεται ότι θα μείνει για καιρό στη μνήμη των θαυμαστών του.

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος έχει κατορθώσει αυτόν το ακατόρθωτο για την ραπ αριθμό, δίχως κάποια προωθητική ενέργεια, ούτε διαφήμιση. Όμως, οι «σκληροπυρηνικοί» του fans φροντίζουν να ενημερώνονται άμεσα για κάθε τι που αφορά τον 37χρονο καλλιτέχνη.

Με το νέο άλμπουμ «Μετρό» και όχημα τη μουσική που υπηρετεί ήδη για δύο δεκαετίες, ο ΛΕΞ θα εμφανιστεί στο «Καυταντζόγλειο» έτοιμος να βάψει «κόκκινο» τον ουρανό της συμπρωτεύουσας από τους πυρσούς και τα καπνογόνα, όπως άλλωστε είχε γίνει και την 3η Ιουλίου στη Νέα Σμύρνη.

Οι πόρτες του αναμένεται να ανοίξουν στις 19:00 και ο Θεσσαλονικιός ράπερ θα εμφανιστεί στις 21:30 για ένα δίωρο πρόγραμμα.

Ποιος είναι ο ΛΕΞ

Ο ΛΕΞ, γνωστός ως Αλέξης Λαναράς, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, δεν είναι και τόσο «άγνωστος» στη ραπ σκηνή. Όπως μας πληροφορεί η Wikipedia, ο 38χρονος καλλιτέχνης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 25 Σεπτεμβρίου 1984 και μεγάλωσε στην περιοχή του Φαλήρου. Ξεκίνησε αρχικά ως γκραφιτάς στους 2G (Good Guys) και το 1999 αποφάσισαν να ασχοληθούν με τη μουσική, δημιουργώντας το ραπ συγκρότημα «Βόρεια Αστέρια». Με τα «Βόρεια Αστέρια», λοιπόν, κυκλοφόρησε 4 δίσκους προτού αποφασίσει να ξεκινήσει σόλο καριέρα, το 2010. Το 2014 κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο με τίτλο «Ταπεινοί και Πεινασμένοι», ο οποίος χαρακτηρίστηκε ως «ένα από τα πιο real δείγματα του σύγχρονου ελληνικού hip hop». Τέσσερα χρόνια αργότερα κυκλοφορεί το άλμπουμ «2XXX», ενώ φέτος κυκλοφόρησε το τρίτο του άλμπουμ «ΜΕΤΡΟ».

Στις 6 Απριλίου 2019 χωρίς καμία προειδοποίηση ανεβαίνει στο YouTube το «Τίποτα στον κόσμο». Τόσο το βίντεο κλιπ όσο και οι στίχοι καθηλώνουν το κοινό. Μέσα σε μια ώρα, το συγκεκριμένο κομμάτι θα εκθρονίσει από την πρώτη θέση στις τάσεις του YouTube το κομμάτι «Sirens», μια συνεργασία του διεθνούς φήμης Snoop Dogg με την Ελένη Φουρέιρα!

Βιωματικά τραγούδια

Η προσωπική του ζωή, επτασφράγιστο μυστικό, που μόνο οι δικοί του άνθρωποι γνωρίζουν. Δεν του αρέσει και δεν δίνει συνεντεύξεις. Υποστηρίζει πως ό,τι έχει να πει θα το πει μέσω των στίχων και της μουσικής του. Τα τραγούδια του, βιωματικά, προερχόμενα από τον ίδιο ή ανθρώπους που συναναστρέφεται καθημερινά. Δεν συνεργάζεται με κάποια δισκογραφική εταιρία ούτε έχει χορηγούς. Εμπνέεται από το ποδόσφαιρο, τον κινηματογράφο, ανθρώπους που συναντά στο πεζοδρόμιο, από τα video games, από συγγραφείς και ποιητές. «Ταινίες γουστάρω. Όταν δω μια ταινία που μου αρέσει, αυτόματα προσπαθώ να σκεφτώ πώς να της δώσω ήχο, δηλαδή αν η ταινία αυτή ήταν ραπ, τι ραπ θα ήταν, όλο αυτό που βγαίνει, η αισθητική, η ένταση, τα πάντα. Και βιβλία γουστάρω. Φαντασίας γουστάρω, μου αρέσει γενικά αυτό το φουτουριστικό στοιχείο και στις ταινίες και στα βιβλία και στη μουσική» θα πει σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του. Και φυσικά μεγάλη έμπνευση παίρνει από την πόλη του, τη Θεσσαλονίκη, εκεί που γεννήθηκε και μεγάλωσε. «Δεν μπορώ να ξέρω, γιατί αυτό που κάνω είναι θεσσαλονικιώτικο. Άμα ζούσα αλλού, μπορεί να μην το έκανα καν. Είμαι Θεσσαλονικιός, γράφω αυτά που ζω στη Θεσσαλονίκη και έχει κάποια απήχηση. Ο άξονας είναι η ζωή στη Θεσσαλονίκη, δεν είναι η ζωή στην Αθήνα για παράδειγμα».

«ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΙΗΤΗΣ, είμαι ένας ράπερ στην Ελλάδα»

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;