Έξοδος στην Αθήνα: 8 events που αξίζει να πας το ΣΚ (22-23/10)
Καφεδάκι να κεράσω για να δούμε παρέα τις καλύτερες εκδηλώσεις της πόλης γι' αυτή την εβδομάδα;

Πώς πέρασε ο καιρός, πότε κύλησε και ο Οκτώβριος και ετοιμάζεται να παραδώσει τη σκυτάλη στον Νοέμβριο, για πότε λέμε trick or treat, χαμπάρι δεν πήρα!

Κάτι οι ρυθμοί της καθημερινότητας, κάτι ο καιρός που από ό,τι μαθαίνουμε θα θυμίζει για λίγο πάλι καλοκαίρι, κάτι τα events που κάθε εβδομάδα μας φτιάχνουν το κέφι, μας βοηθούν να κρατάμε τη διάθεσή μας σε υψηλά επίπεδα.

Αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε και αυτό το ΣΚ. Θα γεμίσουμε τις μπαταρίες μας, θα διασκεδάσουμε με την ψυχή μας και θα οδεύσουμε προς ολοταχώς στο τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου!

Καφεδάκι να κεράσω για να δούμε παρέα τις καλύτερες εκδηλώσεις της πόλης γι’ αυτή την εβδομάδα;

Έξοδος στην Αθήνα: Τα καλύτερα events για το ΣΚ

✔42497

22-23/10

έξοδος στην Αθήνα

Ο αγαπημένος μας δημιουργός, Γιώργος Καπουτζίδης, έρχεται και πάλι στο Θέατρο ΗΒΗ, τη θεατρική του στέγη εδώ και τρία χρόνια, με το νέο του έργο με τίτλο «42497».

Ο Γιώργος Καπουτζίδης -μετά την θριαμβευτική επιτυχία του πρώτου του θεατρικού έργου με τίτλο «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του!», που έσπασε ταμεία για τρεις συνεχόμενες χρονιές- ανανεώνει την συνεργασία του με τις Θεατρικές Σκηνές, για το ανέβασμα του ολοκαίνουργιου έργου του, και πάλι στο Θέατρο ΗΒΗ, σε σκηνοθεσία του ίδιου.

Σε ένα δυστοπικό μέλλον, οι άνθρωποι ζουν κάτω από την επιφάνεια της γης, προσπαθώντας να επιβιώσουν από τις παρενέργειες των επιπόλαιων επιλογών που έκαναν επί δεκαετίες ολόκληρες. Οι ανθρώπινες σχέσεις αναπτύσσονται, καταβαραθρώνονται και επαναπροσδιορίζονται, μέσα από την γνωστή ενσυναίσθηση και την ευαισθησία του Γιώργου Καπουτζίδη.

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο Μιχάλης Συριόπουλος, η Γιούλη Τσαγκαράκη, η Ανθή Σαββάκη, ο Μανώλης Κλωνάρης, ο Αποστόλης Ψαρρός, η Ειρήνη Βαλατσού και η αγαπημένη του κοινού Κατιάνα Μπαλανίκα που ανανεώνει και για φέτος την συνεργασία της με τον Γιώργο Καπουτζίδη, συναντιούνται επί σκηνής σε ένα πρωτότυπο έργο, που μας υπενθυμίζει πόσο κοντά βρισκόμαστε στο «σκοτάδι της αβύσσου» και πόση δύναμη χρειάζεται για να «βγούμε και πάλι στην επιφάνεια».

Σε μια κοινωνία απομόνωσης, που δεν διαφέρει πολύ από την σημερινή, οι ήρωες του έργου προσπαθούν να διαχειριστούν και να υπερνικήσουν την συναισθηματική αποξένωση και την αδυναμία αποδοχής και αλληλεγγύης… αυτά δηλαδή που τους οδήγησαν ήδη στον όλεθρο.

Δείτε εδώ περισσότερα για την παράσταση!

✔ΖΟΡΜΠΑΣ

22-23/10

έξοδος Αθήνα

Το εμβληματικό έργο του Νίκου Καζαντζάκη «Βίος και Πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά» σε θεατρική διασκευή του Γιάννη Κακλέα και του Γεράσιμου Ευαγγελάτου και σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα ανεβαίνει από τις 19 Οκτωβρίου στο «ΘΕΑΤΡΟΝ», του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» σε παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού και των θεατρικών παραγωγών «Τεχνηχώρος». Τον μυθικό Ζορμπά ενσαρκώνει ο Γιάννης Στάνκογλου. Μαζί του η Όλια Λαζαρίδου στον ρόλο της Μαντάμ Ορτάνς, ο Αιμιλιανός Σταματάκης στον ρόλο του συγγραφέα, ο Ιβάν Σβιτάιλο στον ρόλο του Μαυραντώνη, η Ηλιάνα Μαυρομάτη στον ρόλο της χήρας και ένας πολυπληθής θίασος ταλαντούχων ηθοποιών και χορευτών.

Ο Γιάννης Κακλέας εμπνέεται από τον πιο πολυμεταφρασμένο Έλληνα συγγραφέα σε όλο τον κόσμο και τον ήρωά του Αλέξη Ζορμπά και στήνει επί σκηνής ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα με κορυφαίους στο είδος τους καλλιτεχνικούς συντελεστές στη μεγαλύτερη θεατρική παραγωγή που έχει γίνει ποτέ για τον μυθικό ΖΟΡΜΠΑ. Μία παράσταση βγαλμένη κατευθείαν από την ελληνική ψυχή.

Δείτε εδώ περισσότερα!

✔DOGVILLE

έξοδος Αθήνα

Η Happy Productions παρουσιάζει στον ΝΕΟ Ακάδημο, σε σκηνοθεσία Λίλλυς Μελεμέ, το βραβευμένο αριστούργημα ”DOGVILLE” του Lars von Trier, ένα έργο γροθιά που ξεγυμνώνει τα κατώτερα ένστικτα της ανθρώπινης φύσης, τους προσωπικούς υπολογισμούς, την εκμετάλλευση, τον ρατσισμό και την υποκρισία, κλιμακώνοντας τις αντιδράσεις των ηρώων του μέχρι την τελευταία εκρηκτική σκηνή!

Στην απομονωμένη κωμόπολη Dogville καταφθάνει κυνηγημένη από εγκληματίες η γοητευτική Γκρέις (Έλλη Τρίγγου). Παρότι η παρουσία της μοιάζει να απειλεί τον φιλήσυχο χαρακτήρα του τόπου, οι ντόπιοι πείθονται να προστατέψουν την νεαρή φυγάδα, η οποία προσφέρει ως αντάλλαγμα την εργασία της στις καθημερινές δουλειές των κατοίκων.

Κι ενώ στην αρχή η πόλη θα αγκαλιάσει την νεαρή κοπέλα, τα σύννεφα δεν θα αργήσουν να πυκνώσουν με τους κατοίκους του Dogville να δείχνουν το αληθινό τους πρόσωπο!

….. Όμως η Γκρέις δεν έχει πει ακόμα την τελευταία της λέξη…

Το Dogville αποτελεί την πρώτη κινηματογραφική ταινία της τριλογίας του Trier «USA – Land of Opportunities», ενώ δανείζεται τα χαρακτηριστικά του από το θέατρο του Μπρεχτ και τη δομή του από την αρχαία τραγωδία. Η ταινία ήταν υποψήφια για το σημαντικό βραβείο Χρυσού Φοίνικα το 2003 στο Φεστιβάλ των Καννών και απέσπασε δεκάδες βραβεία και διακρίσεις σε όλο το κόσμο. Θεωρείται σήμερα ένα από τα κορυφαία έργα στην ιστορία του κινηματογράφου.

Το θεατρικό κείμενο προφανώς βασίζεται στο τελικό κινηματογραφικό σενάριο, αλλά έχουν επιπρόσθετα χρησιμοποιηθεί και παλαιότερες εκδοχές του. Με αυτόν τον τρόπο προστέθηκαν τμήματα του κειμένου που είχαν κοπεί από την τελική εκδοχή του σεναρίου της ταινίας ή τελικά παρουσιάστηκαν στην ταινία ως εικόνες χωρίς διάλογο.

✔Polkar «μαζί αγάπες μου»

22/10

Η υπερμπάντα που έβαλε φωτιά στα αθηναϊκά Σαββατόβραδα έρχεται στο club του Σταυρού του Νότου για να επαναφέρει τη χαμένη μας κανονικότητα στο 1ο χειμώνα που θα ζήσουμε σαν άλλοτε. Ξεχαρβαλωμένα γιουκαλίλι, χάλκινα σε παροξυσμό, ιπτάμενα χαρτάκια και φιλιά στο στόμα για όσους το επιθυμούν, είναι από τα λίγα που θα συμβούν.. Η ζωή τους ήταν σκ@τ@ αλλά τώρα που επανέρχονται στη νύχτα, η ζωή μας για 4 Σαββατόβραδα θα γίνει καλύτερη. Όλα θα συμβούν «μαζί αγάπες μου» στις 22-29/10 και 5-12/11.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το event!

✔GADJO DILO

22/10

Oι αγαπημένοι Gadjo Dilo πιστοί στο ραντεβού τους με το αθηναϊκό κοινό και το Roof Stage του Gazarte, συνεχίζουν να εμφανίζονται στον ίδιο χώρο που ξεκίνησαν πριν 4 χρόνια και όπως φαίνεται από την αγάπη που εισπράττουν από το κοινό, θα διασκεδάζουμε μαζί τους για πολύ ακόμα!

O ιδιαίτερος τους ήχος, ο “Manouche De Grec” όπως τον αποκαλούν και οι ίδιοι, είναι ένα πάντρεμα της μουσικής παράδοσης της gypsy jazz με τα χρώματα της ελληνικής μουσικής. Το πάθος των Gadjo Dilo παρασύρει κάθε φορά το κοινό να χορέψει και να τραγουδήσει μαζί τους. Aυτοσχεδιάζουν, πειραματίζονται και με τραγούδια μιας άλλης εποχής μας μεταφέρουν μηνύματα σύγχρονα και ελπιδοφόρα!

Δείτε εδώ περισσότερα!

✔THE BOY, NALYSSA GREEN, MAZOHA, ΔΕΣΠ ΤΡΙΧΡΩΜΗ

22/10

Tο μανιφέστο της βραδιάς απο τον συγγραφέα Ίκαρο “The Godfather’’ Μπαμπασάκη

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ / VOL.1

TRACK #1: Όταν τα τρισέγγονα του Φρεντερίκ Μορό δίνουν ραντεβού με τα εγγόνια του Τομ Ρίπλεϊ στο Gagarin, o Γκυστάβ Φλωμπέρ χτυπάει απανωτές τεκίλες με την Πατρίσια Χάισμιθ, και γινόμαστε όλοι μιλένιαλς. Χανόμαστε/χωνόμαστε/χυνόμαστε στο υβριδικό μεταρόκ και ποστπάνκ μιας εποχής που όσο κι αν μας ωθεί στη σιωπή τόσο μας εμπνέει να διαδηλώσουμε με φαζαρισμένες κιθάρες και βραχνά βλέμμα στη Λεωφόρο της Σύμπραξης & της Συνενοχής & της Συνύπαρξης.

TRACK #2: Κι ακούμε τη μελωδία που ιερουργεί, ρουφάμε το άρωμα των στίχων, της ποίησης που πλάθει παθιασμένους πίνακες: «μ’αρέσει να κρατάω τη φωτιά πολύ κοντά στο πρόσωπό μου / σκυλιά μαζεύτηκαν κι απόψε γαυγίζουνε το θάνατό μου / θα κόψω μία παπαρούνα να την κοιτάζω να πεθαίνει / θα την καπνίσω και θα νιώσω κόκκινο μέσα μου να μπαίνει»

TRACK #3: Η Αισθηματική Αγωγή [έργο που εκφράζει μια ορισμένη σύγχυση των ειδών] γίνεται και πάλι το Μανιφέστο μιας γενιάς που πάλλεται παλεύοντας να εκφραστεί — και, ναι! ναι! ναι!, να μας εκφράσει. Το Χάσμα Γενεών είναι ντεμοντέ, το στέλνουμε τη γωνία να δει αν ερχόμαστε, είναι μια παλιατσαρία, το έχουμε χεσμένο. Το ροκ και η τζαζ ποτέ δεν πεθαίνουν, υφίστανται και ανθίστανται. Γίνομαι κι εγώ μιλένιαλ και μεταμιλένιαλ, η Βίβιαν Στεργίου είναι η δεξαμενή απ᾽ όπου αντλούν τους μεταλλικούς τους στίχους οι Ταλαντούχοι Πιτσιρικάδες της Ρέουσας Μουσικής, και ο David Foster Wallace φοράει την μπαντάνα, τη βερμούδα, και τα στρογγυλά του ματογυάλια, κι έρχεται στο Gagarin να το γλεντήσει παρέα με τον Boy, τη Nalyssa Green, τη Δεσποινίδα Τρίχρωμη, τον Mazoha, που μας κερνάνε ένα εμπρηστικό κοκτέιλ και μας προσφέρουν ένα καλειδοσκόπιο για να ξαναδούμε με μάτια ορθάνοιχτα τον κόσμο που είναι κόκκινο σύννεφο, μπλε παπαρούνα, μενεξεδένιο καλύβι, ροζ λίμνη.

TRACK #4: Κι ακούμε τα λόγια, πίνουμε τη μελωδία που μας ηδύνει λυτρωτικά, μπαινοβγαίνουμε στο Όνειρο, μπαινοβγαίνουμε στην Πραγματικότητα, στέλνουμε στον αγύριστο τη θλίψη, ποντάρουμε και πάλι στη Δημιουργική Μελαγχολία, είμαστε αστρόσκονη. Άκου: «φυσάω σύννεφα γαλάζια / φτιάχνω δικό μου ουρανό / γι’ αυτό δεν έφυγα ποτέ μου για πάντα έμεινα εδώ / υπάρχουν τέτοιες ιστορίες που ο χρόνος λες πως σταματά / νερό να μην ξεχνάς να πίνεις / κάτι βαθιά σου να κυλά».

TRACK #5: Η Αισθηματική Αγωγή [έργο που εκφράζει μια ορισμένη σύγχυση των ειδών] γίνεται και πάλι το Μανιφέστο μιας γενιάς που στήνει οδοφράγματα με αγριοτριαντάφυλλα, που μας ανοίγει τη Μυχιοθήκη της, που διαδηλώνει με πανό όπου είναι γραμμένος ο στίχος/φιλοσοφικό σύστημα/προτροπή/κεραυνός του Νίκου Καρούζου: «Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΩΜΑ».

TRACK #6: Στο Gagarin, στο Τέμενος της Νεοψυχεδελικής Συμπόρευσης, θα ακουστούν οι μουσικές και τα λόγια που είναι ίαση, που απομακρύνουν τη νόσο, που φωτίζουν —και σκορπίζουν— τον κατηραμένο όφι του Ζόφου, που εγγυώνται ότι, αφού κάποτε βρεθήκαμε, θα βρεθούμε πάλι, μια διευρυμένη οικογένεια, μια φυλή ινδιάνων των πόλεων, και ο Φλανέρ θ᾽ αγκαλιαστεί με την Περιπλανώμενη, και γίνει κήπος η κάμαρα, και ο άσφαιρος πια, στρυφνός εγωισμός θ᾽ αφήνει, επιτέλους!, την τελευταία του πνοή στη μίζερη κουκέτα του. Άκου: «Θα ’θελα το κορίτσι μου εδώ. / Πάμε να φάμε στο γωνιακό ή προτιμάς να μείνουμε εδώ / και να δούμε ξανά την συναυλία των Talking Heads; / Όταν πάμε να ζήσουμε στην Νέα Υόρκη θα μένουμε σε μια ταράτσα / και θα δουλεύουμε στο λιμάνι. / Έχω πάρει απ’το βίντεοκλαμπ τον Ταξιτζή / και του Σίντνευ Λιούμετ τον Ενεχυροδανειστή. / Τα νοίκιασα για να τα δούμε μαζί. / Και αν κάποιος μας ρώταγε αν ερχόμαστε απ’ το παρελθόν / εμείς θα του λέγαμε ότι επιστρέφουμε στο μέλλον».

TRACK #7: Ραντεβού στο Gagarin. Θα κρατάς το Infinite Jest, θα φοράς το γαλάζιο Swatch στον απαράμιλλο καρπό Σου και θα χαμογελάς σαν το φεγγάρι τον Αύγουστο, και τα μαλλιά Σου θα είναι χρυσαφένια και τα μάτια Σου θα είναι τα δύο εξάσφαιρα που γεμίζουν κουμπότρυπες τον Κακομούτσουνο με το Δρεπάνι, και τα αυτιά σου θα είναι κογχύλια και φωλιές γεμάτες υάκινθους. Άκου: «Χρώματα μεσημεριού χρυσά / στα ρούχα κρύφτηκα / και συ σε μωβ μαλλιά / Σου τραγουδώ τα νούμερα / Κι όλο κοιτώ προσεκτικά / Να είναι στη σωστή σειρά / Μη λες ότι στα χάλασα / Και μου χαθείς / Άγνωστα μέρη μου χάρισες / κι όπως με άνθισες έτσι με ξάφνιασες /Και προχωρώ το μέτρημα / Με το δικό σου ταίριασμα / Χρώματα στη σωστή σειρά / Μη λες ότι στα χάλασα / Και μου χαθείς».

TRACK #8: Ραντεβού στο Gagarin, με την Αισθηματική Αγωγή που ξαναγράφουν το 2022 ο Boy, η Nalyssa Green, η Δεσποινίδα Τρίχρωμη, ο Mazoha, κάτω από την αύρα του Φάλσταφ της Φωκίωνος, του Λατρεμένου Νικόλα. Θα κρατώ το Girl with Curious Hair, θα φοράω τα Moscot που Σου αρέσουν, θα Σου αγγίζω απαλά το χνούδι στον αυχένα Σου, θα εμπλακούμε, κι Εσύ κι εγώ, σ᾽ ένα Σιαμαίο Σύστημα και θα ακούμε τις μουσικές και τα λόγια των Παιδιών και θα είμαστε μαρμαρυγές στον ωκεανό του ήχου. Άκου: «Τώρα χορός / Σαν σπαθί σαμουράι / Σαν σπαθί των jedi / Σαν ζάρι που κυλάει / Σαν κύμα που στα βράχια σκάει / Κοίταξέ με / Μύρισέ με / Μίλησέ μου /Τρέλανέ με / Πες μου κάτι κινηματογραφικό / Αποπλάνησέ με / Τώρα δεν με νοιάζει / Που τίποτα δεν είναι αλήθεια /Τώρα δεν με νοιάζει / Που όλα έχουν παραμείνει ίδια / Τώρα δεν με νοιάζει που τελειώσανε τα παραμύθια / Μέχρι το ξημέρωμα χορεύουμε μόνοι στην πίστα / Τώρα χορός / Σαν τα ψάρια μες στη γυάλα / Σαν να κάνουμε τραμπάλα / Θάψε με στην παραλία Κλέψε μου την ευκαιρία / Δεν υπάρχει δυστυχία / Που να κόβεται στα τρία / Δεν υπάρχει ισορροπία / Μόνο όνειρα και ουτοπία».

Ίκαρος “The Godfather’’ Μπαμπασάκης

Κυψέλη, 02.09. 2022

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για το event!

✔Steve Turre & The MMtrio

22-23/10

έξοδος Αθήνα

Η καρδιά της τζαζ από 21 έως 24 Οκτωβρίου ξαναχτυπά μ’ ένα θρύλο, στην τζαζ σκηνή της πόλης. O Steve Turre, τα τελευταία 50 και πλέον χρόνια, θεωρείται (και είναι) ο πιο ολοκληρωμένος τρομπονίστας της τζαζ παγκοσμίως, αλλά και πρωτοπόρος στην παρουσίαση των θαλάσσιων κοχυλιών ως σολιστικού οργάνου στην τζαζ, στα οποία είναι και βιρτουόζος!

Ο γεννημένος στην Nebraska κορυφαίος συνθέτης και master ενορχηστρωτής & μουσικός Steve Turre, ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στα 13 του χρόνια, παίζοντας με τον μεγάλο Rahsaan Roland Kirk (που τον ώθησε και τον ενέπνευσε πρώτος να χρησιμοποιήσει τα κοχύλια), ηχογραφώντας με τον Carlos Santana και συμμετέχοντας στην ορχήστρα του Ray Charles στις αρχές της δεκαετίας 70’.

Οι υψηλές αυτές συνεργασίες – μέσω του Woody Shaw – τον έφεραν στην μπάντα του σπουδαίου Art Blakey, τους Jazz Messengers στην οποία και έμεινε αρκετά χρόνια.

Οι δεξιοτεχνικές του ικανότητές του έκαναν πάντα τον Steve Turre περιζήτητο μουσικό. Στην πολυκύμαντη καριέρα του τον συναντάμε πλάϊ στους Thad Jones, Chico Hamilton, McCoy Tyner, Dexter Gordon, J.J Johnson, Poncho Sanchez, Tito Puente, Dizzy Gillespie, Mongo Santamaria, Van Morrison, Herbie Hancock, Cassandra Wilson και πολλούς άλλους από την τζαζ, την ροκ αλλά και την pop σκηνή. Όμως, τα προσωπικά του γκρουπ – όπως το σχήμα Sanctified Shells ή τα φοβερά κουαρτέτα / κουιντέτα του – είναι που δίνουν ανάγλυφη την ομορφιά της τέχνης του.

Μουσική υψηλής στάθμης και ποιότητας που συνδυάζει την παράδοση με τις σύγχρονες πρακτικές, την τζαζ με την λάτιν, τον bluesy ήχο με τις ethnic προσεγγίσεις, παραμένοντας πάντα γοητευτική και όμορφη, ενδιαφέρουσα και φιλική!

Η τέχνη του καταπληκτικού Steve αποτυπώθηκε σε δεκάδες προσωπικές ηχογραφήσεις και αναρίθμητες συμμετοχές σε δίσκους άλλων, από όλο το φάσμα της μουσικής.

Ο τελευταίος του προσωπικός δίσκος με τίτλο “Generations” κυκλοφόρησε φέτος και ο τίτλος του αλλά και το περιεχόμενο, γεφυρώνει μουσικά τις διαφορετικές γενιές της τζαζ που από τόσο κοντά έζησε και ο 74χρονος μουσικός, έχοντας αποτελέσει μέρος της ιστορίας της.

Η τζαζ του θρυλικού Steve Turre είναι από τα καλύτερα πράγματα που μπορούμε ν’ ακούσουμε σήμερα αφού σέβεται απόλυτα το παρελθόν, αλλά μ’ ένα ήχο μαγικό και σύγχρονο που κλείνει το μάτι διαρκώς στο μέλλον.

Την φορά αυτή, ο Turre επιστρέφει στην Ευρώπη και το Half Note με το τρομπόνι και τα «ιερά» του κοχύλια στις αποσκευές κι ένα νέο εξαιρετικό σχήμα κορυφαίων μουσικών να τον πλαισιώνει, ανάμεσα στους οποίους είναι και ο γιός του και πολυτάλαντος ντράμερ Orion Turre!

Δείτε εδώ περισσότερα για το event!

✔The Eurovision Ball

22/10

Ήρθε επιτέλους η ώρα να επιστρέψει η Eurovision στην Ελλάδα! Και όχι, αυτή τη φορά δεν θα είναι εκφωνητές ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου. Φέτος, άσε το σουβλάκι και τον καναπέ γιατί ο διαγωνισμός από το γυαλί έρχεται στα πόδια σου! Γιορτάζουμε το μουσικό διαγωνισμό που αφήνει όλες τις διαφορές μας στην άκρη. Πολλά μέλη τις ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας έχουν αναδειχθεί και έχουν αφήσει το στίγμα τους στη σκηνή της Eurovision, τώρα ήρθε η ώρα της Ballroom σκηνής να αφήσει τη δική της σφραγίδα στο stage. Let’s celebrate the music, love and unity! Το Kiwi 007 και η Luxury Kareola σας παρουσιάζουν “The Eurovision Ball”.

Δείτε εδώ περισσότερα για το event!

Μπορεί να σε ενδιαφέρει και αυτό:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;