Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης για τα χρήματα που έχει χάσει, τα ριάλιτι και τη σύντροφό του 
Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Έχει συμβεί να έχω λιγότερη όρεξη να δω συνάδελφο μου»

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης μίλησε στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του OPEN, «Ποιος είναι πρωινιάτικα» για τη ζωή και την καριέρα του, αποκαλύπτοντας πως έχει τύχει να μην έχει πολλή όρεξη να δει συνάδελφό του.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τα ριάλιτι λέγοντας πως «το να πάω σε ένα ριάλιτι δεν είναι κάτι που θα το έκανα. Είχα και πάρα πολλές κρούσεις όλα αυτά τα χρόνια. Είμαι ηθοποιός και για αυτό και μόνο θέλω να υπάρχω και για αυτό και μόνο θέλω να με ξέρει ο κόσμος».

«Δεν έχω βρεθεί ποτέ στην ίδια σκηνή με συνάδελφο χωρίς να μιλάμε. Γενικά είμαι και ευγενής και δεν προκαλώ ίντριγκες. Αλλά να έχω λίγο λιγότερη όρεξη να δω έναν συνάδελφο μου, ή λίγο περισσότερο, αυτό ναι έχει συμβεί πολλές φορές. Πάνω στη σκηνή όμως τα ξεχνάω όλα αυτά και τα ξαναθυμάμαι μετά».

«Την δουλειά μου δεν έχω πάψει να την βλέπω ρομαντικά και έχω πείσει τον εαυτό μου να μη σταματήσω ποτέ να το κάνω αυτό. Ας πούμε ότι έχω χάσει και χρήματα αλλά, επειδή ήταν χρήματα που τα είχα κατά νου για αυτό τον λόγο, δεν τα θεωρώ χαμένα και σε βάθος χρόνου πήρα με έναν τρόπο πίσω το αποτέλεσμα» πρόσθεσε, επίσης, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN.

Δες ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;