Κατερίνα Καινούργιου: «Βγαίνουν συνάδελφοι και λένε ότι έχουν στην κατοχή τους φωτογραφίες»
Εκτός εαυτού βγήκε η Κατερίνα Καινούργιου κατά τη διάρκεια των live συνδέσεων για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό.

Εκτός εαυτού βγήκε η Κατερίνα Καινούργιου κατά τη διάρκεια των live συνδέσεων με τον δικηγόρο Ανδρέα Θεοδωρόπουλο για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό.

Έχοντας κλείσει το τηλέφωνο την πρώτη φορά, ο δικηγόρος επανήλθε στην πρωινή εκπομπή διευκρινίζοντας αρχικά πως ουδέποτε έκλεισε ο ίδιος τη σύνδεση. Όταν όμως ο κ. Θεοδωρόπουλος επέμεινε στην τοποθέτηση για τον Πέτρο Κουσουλό, η παρουσιάστρια της εκπομπής “Super Κατερίνα” δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τον εκνευρισμό της.

Ειδικότερα, η Κατερίνα Καινούργιου σημείωσε σε πολύ έντονο ύφος: «Δεν θα υποδείξετε τι θα πω εγώ στην εκπομπή! Δεν θα μου το υποδείξετε! Γιατί μπορεί και εγώ να πω και άλλα σήμερα, που δεν έχουν σχέση. Γιατί βγαίνουν και συνάδελφοι και λένε ότι έχουν στην κατοχή τους φωτογραφίες. Θα το πω, δεν κατάλαβα».

«Δεν έχουμε δει και δεν θέλουμε να δούμε αυτές τις φωτογραφίες. Έχω στο οικογενειακό μου περιβάλλον κορίτσια 12 χρονών που έχουν ύψος 1.80. Τι σημαίνει αυτό; Ο νόμος είναι από τις φωτογραφίες» συμπλήρωσε, στη συνέχεια, η παρουσιάστρια.

Φανερά εκνευρισμένη συνέχισε την συζήτησή με τον συνήγορο λέγοντας: «Εγώ αν ήμουν δικηγόρος αρχικά δεν θα αναλάμβανα τέτοιο πελάτη».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
16'
1 - 0
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
16'
0 - 0
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;