Εορταστική εβδομάδα με δράσεις και χαμόγελα στο efood
Με αφορμή την Costumer Service Week 2022, το efood γιόρτασε την εξυπηρέτηση πελατών με ομαδικό πνεύμα και μοναδικές δράσεις για όλη την ομάδα.

Η Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών 2022 πραγματοποιήθηκε φέτος από τις 3 μέχρι τις 8 Οκτωβρίου, υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ). Με αφορμή τη σημαντική αυτή εβδομάδα, οι επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι σε αυτές, απόλαυσαν μία μοναδική ευκαιρία, όχι απλώς να γιορτάσουν συλλογικά τη δουλειά και την ποιότητα των υπηρεσιών τους, αλλά και να επιβραβεύσουν τους ανθρώπους που βρίσκονται κάθε μέρα στην πρώτη γραμμή της εξυπηρέτησης.

Στο πλαίσιο της φετινής Costumer Service Week, το efood, η πιο δημοφιλής πλατφόρμα delivery στην Ελλάδα, διοργάνωσε μια σειρά δράσεων για την ομάδα του, με σκοπό να γιορτάσει, αλλά και να επιβραβεύσει όλους τους ανθρώπους που δίνουν καθημερινά τον καλύτερο εαυτό τους στην εξυπηρέτηση των χρηστών και των συνεργαζόμενων καταστημάτων. Άλλωστε, όπως είναι ήδη γνωστό, στο efood η ικανοποίηση του πελάτη αποτελεί βασικό κομμάτι της κουλτούρας, αλλά και της λειτουργίας της ίδιας της εταιρείας. Ταυτόχρονα, η ικανοποίηση του πελάτη είναι και ο βασικός προσανατολισμός στην εξυπηρέτηση των δεκάδων χιλιάδων καθημερινών χρηστών της πλατφόρμας του.

Δράσεις και χαμόγελα στη μεγάλη γιορτή του efood!

Οι εορταστικές δράσεις που διοργάνωσε την προηγούμενη εβδομάδα το efood για την ομάδα του, είχαν λίγο από όλα: νόστιμο φαγητό, καραόκε, motivational ομιλίες, ομαδικά βίντεο με χιούμορ και άπειρα γέλια, εθελοντισμό και συμβουλές εκπαίδευσης για τα κατοικίδια που αγαπάμε και δυσκολευόμαστε να αποχωριστούμε.

Αρχικά, με το ομαδικό πνεύμα που χαρακτηρίζει ανέκαθεν την εταιρία, αλλά και το hashtag #wearethefooders, οι άνθρωποι που βρίσκονται στην «καρδιά» της λειτουργίας του efood, ξεκίνησαν δυναμικά την εβδομάδα τους με τον αγαπημένο σε όλους μας chef, Άκη Πετριτζίκη, ο οποίος ετοίμασε μοναδικές γεύσεις ενός lunch menu αποκλειστικά για 100 μέλη της ομάδας efood.

Γεύσεις από… άλλο πλανήτη με την υπογραφή του Άκη Πετρετζίκη για την ομάδα του efood κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών.

Λίγο αργότερα, ο αθλητής υπεραποστάσεων και εξερευνητής, Μάριος Γιαννάκου, βρέθηκε στο efood με σκοπό να μεταδώσει στην ομάδα του έμπνευση και κίνητρο, μοιράζοντας τις πολύτιμες εμπειρίες του μαζί τους, μέσα από ένα motivational talk για το πώς μπορεί κάποιος να κυνηγήσει τα όνειρα και τους στόχους του.

Φυσικά, οι τετράποδοι φίλοι του efood δεν γινόταν να λείπουν από την Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών 2022: Με τη δράση Bring your Dog Day, τα αγαπημένα κατοικίδια της ομάδας του efood πέρασαν μία αξέχαστη ημέρα παρέα με τους «ανθρώπους» τους, ενώ ο εκπαιδευτής, Γιώργος Μουράτος, μίλησε στο efood σχετικά με την εκπαίδευση των δίποδων, ενημερώνοντας τους ανθρώπους της efood για το πώς θα χτίσουν μία όμορφη σχέση με το κατοικίδιό τους.

Στη «Bring your Dog Day» οι αγαπημένοι μας φίλοι δεν έμειναν σπίτι!

Παράλληλα, η ομάδα efood είχε την ευκαιρία να συμμετέχει στην εθελοντική αιμοδοσία στις εγκαταστάσεις της εταιρείας.

Με το κλείσιμο της Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών «γεννήθηκαν» και οι πιο όμορφες αναμνήσεις για την ομάδα: ολοκληρώνοντας τον πλούσιο κύκλο δράσεών του, το efood διασκέδασε με φαγητό, αλλά και… καραόκε για τους πιο τολμηρούς.

Μάλιστα, όλα τα μέλη της ομάδας είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν ακόμα καλύτερα μέσα από την παραγωγή διασκεδαστικών βίντεο. Κάθε μέρα, λοιπόν, μία διαφορετική ομάδα του efood πρόβαλε το δικό της Meet the Team Video, απαντώντας σε μία σειρά από πρωτότυπες και χιουμοριστικές ερωτήσεις που ενίσχυσαν το bonding μεταξύ των ομάδων.

Το efood είχε και φέτος πολλούς λόγους να γιορτάσει την Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών: ξέρει ποια είναι τα βασικά συστατικά για δυνατές και επιτυχημένες ομάδες και το έκανε πράξη, φέρνοντας χαμόγελα στους ανθρώπους του. Αυτός που κρατάμε είναι η επιβράβευση όλων εκείνων που βρίσκονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή και εξυπηρετούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους δεκάδες χιλιάδες χρήστες, αλλά και τα συνεργαζόμενα καταστήματα της δημοφιλέστερης πλατφόρμας delivery στην Ελλάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
FT
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
FT
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
ΤΕΛ
66 - 104
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
ΤΕΛ
77 - 62
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;