Σέλμα Μπλερ: Αποχώρησε από διαγωνισμό χορού – Η μάχη με τη σκλήρυνση κατά πλάκας
Η Σέλμα Μπλερ ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τον αμερικανικό διαγωνισμό χορού «Dancing With The Stars» λόγω προβλημάτων στην υγεία της.

Η Σέλμα Μπλερ ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τον αμερικανικό διαγωνισμό χορού «Dancing With The Stars» λόγω ανησυχίας προβλημάτων στην υγεία της που σχετίζονται με τη σκλήρυνση κατά πλάκας (MS) από την οποία πάσχει.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου της εκπομπής που προβλήθηκε τη Δευτέρα (17/10), η Αμερικανίδα ηθοποιός είπε στον παρτενέρ της ότι θα έπρεπε να εγκαταλείψει τον διαγωνισμό αλλά ήταν διατεθειμένη να χορέψει έναν τελευταίο χορό πάνω στη σκηνή.

Η 50χρονη Σέλμα Μπλερ διαγνώσθηκε με την αυτοάνοση νευρολογική νόσο το 2018. Στην αρχή πίστευε ότι έπασχε από υπερκόπωση αλλά όταν ανακάλυψε τι έχει, τότε είπε πως αισθανόταν άρρωστη για πολλά χρόνια πριν τη διάγνωση.

Σε ένα μαγνητοσκοπημένο βίντεο, είπε στον παρτενέρ της ότι όλο αυτό το διάστημα που συμμετείχε στην εκπομπή, ήταν σε επαφή με τους γιατρούς της και μάλιστα ότι πρόσφατα είχε κάνει και μαγνητικές τομογραφίες.

«Τα αποτελέσματα βγήκαν και το αποτέλεσμα δείχνει ότι δεν μπορώ να συνεχίσω να χορεύω στο σόου. Προσπάθησα όσο πιο πολύ μπορούσα. Συγγνώμη». Και συνέχισε με δάκρυα στα μάτια: «Με μια χρόνια ασθένεια έχεις πολλές σκέψεις και το σώμα μου σίγουρα δέχεται ένα “χτύπημα”. Υπάρχει έντονο οστικό οίδημα και φλεγμονή, θα μπορούσε να επεκταθεί η ζημιά και φυσικά δεν θέλω να γίνει αυτό».

Όσον αφορά την τελευταία εμφάνισή της στη σκηνή, η Μπλερ επέμεινε: «Θέλω να χορέψω έναν τελικό, όμορφο χορό». Και τόνισε: «Αυτός θα είναι ένας χορός για όλους εκείνους που έχουν προσπαθήσει και ελπίζουν να κάνουν πολλά περισσότερα, αλλά και για τη δύναμη που χρειάζεται όταν συνειδητοποιείς ότι ήρθε η ώρα να αποχωρήσεις. Είμαι τόσο ευγνώμων γι’αυτόν τον τελευταίο και ήπιο χορό».

Η θεραπεία ξεκίνησε το 2019 και βασιζόταν σε συνδυασμό χημειοθεραπείας και μεταμόσχευσης βλαστοκυττάρων. Το 2021 η ίδια δήλωσε ότι η ασθένεια βρίσκεται υπό έλεγχο.

Με πληροφορίες από kathimerini.gr και NPR 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;