Hailey Bieber και Selena Gomez φωτογραφίζονται αγκαλιά και «ρίχνουν» το Twitter
Η κοινή φωτογραφία των Hailey Bieber και Selena Gomez από το δεύτερο ετήσιο γκαλά του Academy Museum of Motion Pictures έβαλε «φωτιά» στο Twitter

Το βράδυ της Κυριακής μας έφερε μία τεράστια έκπληξη, καθώς κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της Hailey Bieber και της Selena Gomez… αγκαλιά! Οι φωτογραφίες έβαλαν «φωτιά» στο Twitter με τους χρήστες να τρέχουν να σχολιάσουν τις επίμαχες φωτογραφίες.

Οι δύο celebrities βρέθηκαν μαζί σε εκδήλωση στο Λος Άντζελες το Σάββατο και διέψευσαν με τον καλύτερο τρόπο τις φήμες που τις θέλουν να διαπληκτίζονται για… τα μάτια του Justin Bieber.

Πρώην και νυν του διάσημου τραγουδιστή πόζαραν αγκαλιά και χαμογελαστές στις κάμερες στο δεύτερο ετήσιο γκαλά του Academy Museum of Motion Pictures. Τις φωτογραφίες απαθανάτισε ο Τάιρελ Χάμπτον και τις μοιράστηκες μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με τη λεζάντα:

«Plot twist»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ty (@tyrellhampton)

Το αναπάντεχο κοινό στιγμιότυπο έβαλε «φωτιά» στο Twitter με τους φανς και των δύο να τρέχουν να σχολιάσουν την επίμαχη φωτογραφία.

Το στιγμιότυπο αυτό ήρθε μετά από την πρόσφατη εμφάνιση της Hailey στο podcast «Call Her Daddy». Στο εν λόγω podcast, η Hailey επέμεινε ότι εκείνη και η Gomez δεν έχουν έχθρα μεταξύ τους. Όπως υποστήριξε το 25χρονο μοντέλο:

«Είναι όλα θέμα σεβασμού. Είναι όλα αγάπη… Καμία από εμάς δεν χρωστάει σε κανέναν τίποτα άλλο εκτός από σεβασμό. Τη σέβομαι πολύ και νομίζω ότι δεν υπάρχουν προσδοκίες [μεταξύ μας]. Τη σέβομαι»

Αναφερόμενη στον αρραβώνα της με τον Justin Bieber τον Ιούλιο του 2018, λίγους μετά τον οριστικό του χωρισμό από την Selena Gomez, η ίδια δήλωσε:

«Όλοι από την πλευρά μας ξέρουν τι συνέβη και είμαστε καλά και μπορούμε να το ξεπεράσουμε με σεβασμό»

Μέσα από το ίδιο podcast, η Hailey Bieber επιβεβαίωσε επίσης ότι έχει μιλήσει με την Selena Gomez από τότε που παντρεύτηκε τον 28χρονο τραγουδιστή τον Σεπτέμβριο του 2018 και επανέλαβε ότι δεν υπάρχει «κανένα δράμα» μεταξύ τους.

Για την ιστορία…

Ο Justin Bieber έβγαινε με την 30χρονη ηθοποιό για οκτώ χρόνια, διατηρώντας μια on and off σχέση που απασχολούσε συνεχώς τα media. Κατά τη διάρκεια αυτής της… περίεργης σχέσης, είχαν κυκλοφορήσει φήμες για ενδιάμεσες σχέσεις του τραγουδιστή με τη Hailey, καθώς και τη Sofia Richie μεταξύ πολλών άλλων.

Στα τέλη του 2017, η σχέση των δύο αναθερμάνθηκε για τελευταία φορά με το ζευγάρι να χωρίζει οριστικά τον Μάρτιο του επόμενου έτους. Περίπου εκείνη την εποχή αναζωπυρώθηκε το ειδύλλιό του με τη Hailey.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Justin Bieber (@justinbieber)

Η Hailey Bieber, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, τόνισε ακόμα ότι ποτέ δεν «έκλεψε» τον Justin από την Gomez γιατί αυτό δεν είναι στον «χαρακτήρα» της.

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πρακτική Άσκηση

22-05-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;