Όλοι μιλάνε για το φινάλε του δεύτερου κύκλου του «Only Murders in the Building»
Το φινάλε της δεύτερης σεζόν του «Only Murders in the Building» έκανε τη σειρά να είναι από το απόγευμα της Τρίτης ανάμεσα στα trending θέματα στο Twitter και δείχνει πως το κοινό της γίνεται όλο και μεγαλύτερο.

Μία φορά στο τόσο έρχεται μία σειρά που κάνει όλους να τη λατρέψουν. Δεν κάνει «φασαρία», δεν γίνεται πρώτο θέμα με κάθε καινούριο επεισόδιο, αλλά αργά «χτίζει» το κοινό της από στόμα σε στόμα. Αυτό ακριβώς είναι το «Only Murders in the Building».

Η σειρά του Hulu έκανε πρεμιέρα με τον πρώτο της κύκλο το καλοκαίρι του 2021 και σταδιακά έχτισε το κοινό της κατά τη διάρκεια των εβδομάδων προβολής των επεισοδίων της. Τρεις φανατικοί των podcasts μυστηρίου και πραγματικών εγκλημάτων, αποφασίζουν να φτιάξουν ένα δικό τους podcast εξιχνιάζοντας παράλληλα έναν φόνο που έγινε στην πολυκατοικία που ζουν. Μάλιστα, πρόσφατα η σειρά κέρδισε 17 υποψηφιότητες στα βραβεία Emmy και η δεύτερη σεζόν της ολοκληρώθηκε την Τρίτη, 23 Αυγούστου.

Το τελευταίο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν του «Only Murders in the Building» μας θύμισε γιατί ξεχωρίζει η σειρά αυτή. Από την κωμωδία, τις ανατροπές, το σασπένς, το meta-χιούμορ, το μυστήριο μέχρι το ξεχωριστό κεντρικό τρίο των Martin Short, Steve Martin και Selena Gomez. Στο τελευταίο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν μάθαμε την απάντηση στο βασικό ερώτημα του «Ποιος σκότωσε τη Bunny;» και είδαμε να μπαίνουν οι βάσεις για μία νέα εκρηκτική σεζόν, που (δυστυχώς) θα πρέπει να περιμένουμε ένα χρόνο για να απολαύσουμε.

Μέχρι τότε, όμως, το «Only Murders in the Building» φαίνεται πως θα μεγαλώσει και άλλο το κοινό του. Η σειρά είναι ανάμεσα στα trends παγκοσμίως στο Twitter μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου της δεύτερης σεζόν. Όλοι μιλάνε για ένα από τα καλύτερα φινάλε και προτρέπουν και άλλους να δουν τη σειρά.

Σε αυτή τη γιγάντωση της επιτυχίας της σειράς, ίσως, να ευθύνεται και το ότι σε πολλές χώρες η σειρά είναι διαθέσιμη μέσω του Disney+. Η streaming πλατφόρμα λανσαριστεί τον τελευταίο χρόνο σε περισσότερες χώρες. Οπότε, οι σειρές που είναι διαθέσιμες στην υπηρεσία γίνονται γνωστές σε ένα παγκόσμιο και μεγαλύτερο κοινό.

Φαίνεται πως το «Only Murders in the Building» τώρα ξεκινάει την μεγάλη επιτυχία του και είμαστε εδώ για έναν τρίτο κύκλο που υπόσχεται περισσότερο σασπένς, ένα καινούριο μυστήριο, το άνοιγμα της σειράς πέρα από το Arconia, νέες προσθήκες (καλώς ήρθες Paul Rudd😉 και τους αγαπημένους Charles, Mabel και Oliver σε νέες περιπέτειες.

Μέχρι τότε, ας αφήσουμε τους χρήστες του Twitter να πλέξουν το εγκώμιο της σειράς!

Ποιος περιμένει τώρα μέχρι το επόμενο καλοκαίρι;

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1