Selena Gomez: Θα κυκλοφορήσει ντοκιμαντέρ με τίτλο «My Mind & Me»
Η Selena Gomez ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή της.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια και ηθποιός Selena Gomez ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει στο AppleTV+ ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή της, το οποίο θα φέρει τον τίτλο «Selena Gomez: My Mind & Me».

Η ίδια ανέβασε στο Instagram ένα video χωρίς ήχο όπου αποκαλύπτεται ο τίτλος του ντοκιμαντέρ σε μια ιδιωτική αίθουσα προβολής.

«Θέλετε να ακούσετε ένα μέρος της ιστορίας μου… Το “My Mind & Me” έρχεται σύντομα στο AppleTV+», έγραψε στη λεζάντα ενός βίντεο χωρίς ήχο στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Selena Gomez (@selenagomez)

Σε σχετική ανακοίνωση για το ντοκιμαντέρ αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής:

«Μετά από χρόνια στο προσκήνιο, η Selena Gomez κατάφερε να αποκτήσει αφάνταστη φήμη. Αλλά ακριβώς τη στιγμή που έφτασε σε ένα νέο αποκορύφωμα, μια απροσδόκητη τροπή την παρασύρει στο σκοτάδι.

Αυτό το “μοναδικά ειλικρινές και προσωπικό” ντοκιμαντέρ θα αφηγηθεί τη διαδρομή της Selena Gomez τα τελευταία έξι χρόνια υπό ένα νέο πρίσμα. Η Selena Gomez θα μας δώσει μια σπάνια ματιά στη ζωή της ως τραγουδίστρια, τραγουδοποιός, ηθοποιός, παραγωγός, επιχειρηματίας και ακτιβίστρια

Η ημερομηνία κυκλοφορία του «Selena Gomez: My Mind & Me» δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, αλλά γνωρίζουμε πως τη σκηνοθεσία και την παραγωγή υπογράφει ο Alek Keshishian, ο οποίος είχε αναλάβει και τη σκηνοθεσία του φημισμένου ντοκιμαντέρ «Madonna: Truth or Dare» το 1991.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;