James Corden:  Του απαγόρευσαν την είσοδο σε διάσημο εστιατόριο λόγω συμπεριφοράς
H Ryanair μάλιστα σε ανάρτησή της τρολάρει τον James Corden, βάζοντας το σήμα του απαγορευτικού σε μια φωτογραφία του ενώ αυτός βρίσκεται μέσα σε αεροπλάνο.

Το Balthazar, εστιατόριο που προτιμούν πολλοί celebrities στη Νέα Υόρκη, απαγόρευσε για λίγο την είσοδο στον κωμικό James Corden αφού μίλησε άσχημα  στους υπαλλήλους του σε αρκετές περιπτώσεις, είπε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, αποκαλώντας τον ηθοποιό “τον πιο προσβλητικό πελάτη“.

Ο Κιθ ΜακΝάλι, ιδιοκτήτης του Balthazar και άλλων δημοφιλών εστιατορίων της Νέας Υόρκης, ανέφερε σε ανάρτησή του στο Instagram ότι δεν αρνείται συχνά την εξυπηρέτηση σε πελάτη, αλλά αυτό συνέβη στην περίπτωση του James Corden, μετά από δύο περιστατικά κακής συμπεριφοράς απέναντι σε εργαζόμενους του καταστήματος.

Σύμφωνα με την ανάρτηση, τον περασμένο Ιούνιο ο Corden, απαίτησε να του φέρουν νέα ποτά στο τραπέζι του “αμέσως“, να τον κεράσουν τα προηγούμενα, κι όλα αυτά με απαράδεκτη συμπεριφορά απέναντι στον σερβιτόρο, επειδή είχε βρει μια τρίχα το πιάτο του κι ενώ είχε φάει το φαγητό του.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Keith McNally (@keithmcnallynyc)

Σε μια άλλη περίπτωση, αυτόν τον μήνα, ο ίδιος πήγε στο εστιατόριο με τη σύζυγό του η οποία παρήγγειλε ομελέτα με κρόκους αυγών αλλά το πιάτο της περιείχε λίγο ασπράδι. Αν και η ομελέτα ξαναφτιάχτηκε, στο τραπέζι έφτασε με συνοδευτικό πατάτες και όχι σαλάτα, όπως την είχε παραγγείλει το ζευγάρι. “Δεν μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου! Ίσως να πάω στην κουζίνα και να μαγειρέψω μόνος μου την ομελέτα!” είπε ο Corden στον σερβιτόρο.

Η απαγόρευση ήρθη λίγες ώρες αργότερα όταν σύμφωνα με τον Κιθ ΜακΝάλι, ο Corden του τηλεφώνησε και ζήτησε συγγνώμη. “Πιστεύω στις δεύτερες ευκαιρίες“, ανέφερε ο επιχειρηματίας.

Η είδηση κάνει τον γύρο των social media. H Ryanair μάλιστα σε ανάρτησή της τρολάρει τον James Corden, βάζοντας το σήμα του απαγορευτικού σε μια φωτογραφία του ενώ αυτός βρίσκεται μέσα σε αεροπλάνο.

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;