Χάρης Ρώμας: Απαντάει για τις φωτογραφίες με τον 53χρονο που εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού στον Κολωνό
Ο Χάρης Ρώμας απάντησε στις επικρίσεις που δέχθηκε για τις φωτογραφίες και τη σχέση του με τον 53χρονο βιαστή και μαστροπό της 12χρονης από τον Κολωνό.

Η υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό έχει προκαλέσει κύμα αντιδράσεων. Μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του 53χρονου φερόμενου ως παιδοβιαστή, αρκετές φωτογραφίες του έχουν κυκλοφορήσει με πολιτικά πρόσωπα και καλλιτέχνες. Ανάμεσα σε αυτά τα πρόσωπα είναι και ο Χάρης Ρώμας.

Ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος έχει φωτογραφηθεί με τον βιαστή και μαστροπό της 12χρονης από τον Κολωνό, μίλησε στο «Πρωινό» για τις επίμαχες φωτογραφίες και έδωσε την απάντησή του σε όσους τον επέκριναν για τη σχέση του με τον 53χρονο. Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Τον γνώριζα στα πλαίσια του φανατικού οπαδού και του θαυμαστή στο θέατρο. Οι άνθρωποι αυτού του τύπου που είτε για άλλοθι -ο γνωστός φερετζές-, είτε γιατί έχουν αυτό το «χτύπημα» να βρίσκονται κοντά σε προβεβλημένους ανθρώπους, ήταν συνέχεια γύρω μας. Εγώ τον έχω δει 5 φορές, αλλά ήταν κομβικές. Και σε προεκλογικές συγκεντρώσεις ήταν εκεί και φώναζε μετά μανίας. Εμείς τους φανατικούς οπαδούς του θέλουμε, υπό αυτή την έννοια, όχι ότι ξέραμε την οικογενειακή του ζωή, υπήρχε η σύζυγος, υπήρχε το παιδί του… Μιλάμε για λίγες φορές.

Αισθάνομαι ότι πρέπει να απολογηθώ για κάτι το οποίο είναι αυτονόητο. Εμείς είμαστε άνθρωποι που απευθυνόμαστε στον κόσμο. Ήταν γύρω μας και τον λέγαμε φίλο επειδή εξέφραζε τον μεγάλο του θαυμασμό. Στο θέατρο είχε έρθει δύο φορές, μου είχε φέρει φωτογραφίες και από προηγούμενες παραστάσεις, ήταν θαυμαστής και έκοβε εισιτήρια. Φυσικά και θα τον αγκάλιαζα, όπως αγκαλιάζω τους πάντες.

Του είχα κάνει ένα σχόλιο στα social, πάνω σε αυτά τα πλαίσια. Μου είχε πει ότι κάνει και δωρεές και στο Σπίτι του ηθοποιού και καταχάρηκα»

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;