Μαρία Κορινθίου: «Εγώ είμαι ηθοποιός, δεν ήρθα να
Η Μαρία Κορινθίου μίλησε για την πρώτη της εβδομάδα στο «Πρωινό», τη Δούκισσα Νομικού, αλλά και τα σχόλια που έχουν ακουστεί.

Η Μαρία Κορινθίου παραχώρησε δηλώσεις στην πρωινή εκπομπή «Open Weekend» και στην Βίκυ Δέτσικα. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την πρώτη της εβδομάδα στο δυναμικό της εκπομπής «Πρωινό», αλλά και το πώς πήρε την απόφαση να πει το «ναι».

Αρχικά, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον λόγο που δέχθηκε την πρόταση αυτή του ΑΝΤ1 και για το αν έχει μιλήσει με τη Δούκισσα Νομικού. Η ίδια δήλωσε:

«Ένας λόγος που δέχτηκα να είμαι στο Πρωινό ήταν ο Γιώργος. Ήξερα εξαρχής τον χώρο και τον χρόνο μου στην εκπομπή… Δεν έχω μιλήσει με τη Δούκισσα. Το τι συμφωνίες είχε με τον Γιώργο και το κανάλι, εγώ δεν μπορώ να τα ξέρω»

Στη συνέχεια, η Μαρία Κορινθίου απάντησε και για το τι μπορεί να έγινε για την αποχώρηση της Δούκισσας, αλλά και τα σχόλια που έχουν γίνει. Η ίδια απάντησε:

«Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία τι έγινε, δεν μπορώ να το απαντήσω αυτό.. Εμένα μου έγινε μια πρόταση, καθίσαμε και τη σκεφτήκαμε, βρήκαμε μια χρυσή, όλα καλά, δώσαμε τα χέρια και συμφωνήσαμε… Εγώ προσωπικά δεν έχω να χωρίσω τίποτα με κανέναν, υπάρχει χώρος για όλους. Την αγαπάω την Φαίη Σκορδά, είναι ένα καλό πλάσμα, τη σέβομαι και τη θαυμάζω. Εν τέλει εγώ είμαι ηθοποιός, δεν ήρθα να “φάω” τη θέση κανενός» 

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;