Πύρρος Δήμας για Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Δεν μπορώ ούτε να πάω στην κηδεία» - Ξέσπασε σε κλάματα ο γνωστός Ολυμπιονίκης
Πύρρος Δήμας: «Ζήσαμε πολλές στιγμές μαζί με τον Αλέξανδρο, με ρωτούσε για τη γυναίκα μου για τα παιδιά μου, πολύ γλυκό παιδί».

Σε κλάματα ξέσπασε ο Πύρρος Δήμας κατά τη διάρκεια εκπομπής “Στούντιο 4” όταν κλήθηκε να πει λίγα λόγια για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη.

«Το 2000, όταν έσπασε το πόδι του, ταξιδέψαμε μαζί με το αεροπλάνο και έβαλαν τα μετάλλια μπροστά στους επίσημους. Ο Αλέξανδρος με το σπασμένο πόδι δεν μπορούσε να κάτσει αλλού. Ήταν και ψηλός. Εκεί τον γνώρισα καλά», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια σημείωσε πως ήταν «το καλύτερο παιδί, με το χαμόγελο και την ευγένειά του». «Το 2004 στο Ολυμπιακό Χωριό μαζί. Πήρε το αίμα του πίσω με το μετάλλιο […] Στο Πεκίνο είχα πάει ως αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας. Και εκεί τον αδίκησαν, αλλά πήρε μετάλλιο», συμπλήρωσε.

«Ζήσαμε πολλές στιγμές μαζί με τον Αλέξανδρο, με έπαιρνε τηλέφωνο, με ρώταγε για τη γυναίκα μου για τα παιδιά μου, πολύ γλυκό παιδί», δήλωσε επίσης.

«Όταν σηκώθηκα το πρωί να ετοιμάσω τον Νικολάκη για το σχολείο… είναι στενάχωρο πολύ» είπε, και εκείνη τη στιγμή ξέσπασε σε κλάματα, αποκαλύπτοντας πως η Δώρα Τσαμπάζη, η σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, του ζήτησε να πει δυο λόγια στην κηδεία του.

«Με πήρε και η Δώρα τηλέφωνο και μου ζήτησε να πω δυο λόγια αύριο στην κηδεία. Δεν μπορώ ούτε να πάω στην κηδεία, γιατί, δυστυχώς, δεν μπορώ να το περάσω αυτό ξανά. Ελπίζω να μην τύχει σε κανέναν αυτό», κατέληξε ο Πύρρος Δήμας.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1 
  
  
 1