Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Απενεργοποίησε τον λογαριασμό της στο Instagram
Η περσινή νικήτρια του GNTM δέχθηκε επιθέσεις στα social media μετά το τροχαίο δυστύχημα.

Η νικήτρια του GNTM 4, Κυβέλη Χατζηευστρατίουενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα, όπως έγινε γνωστό αυτές τις ημέρες. Το δυστύχημα έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης (12/10) στις 03:00, στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Πιπίνου στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η πρώην παίκτρια του GNTM παραμένει σε άσχημη κατάσταση μετά το θανατηφόρο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε έναν 60χρονο επιχειρηματία και πατέρα τριών παιδιών.

Η νικήτρια του περσινού GNTM, αρνείται να μιλήσει στα ΜΜΕ και σε ανθρώπους του στενού της περιβάλλοντος, ενώ πολλές είναι οι προσπάθειες δημοσιογράφων να την προσεγγίσουν για να δώσει τη δική της εκδοχή.

Επιθέσεις στα social media

Η 20χρονη παίκτρια αδυνατεί, σύμφωνα με πηγές, να διαχειριστεί τις επιθέσεις που δέχεται στα social media, καθώς οι χαρακτηρισμοί που της αποδίδουν σε σχόλια κάτω από τις δημοσιεύσεις της, είναι παραπάνω από σκληροί..

Χρήστες του διαδικτύου έσπευσαν να εξαπολύσουν κατάρες, να τη χαρακτηρίσουν «φόνισσα» ή «ψυχικά ασταθή».

Η νεαρή κοπέλα, μη μπορώντας να διαχειριστεί το διαδικτυακό αυτό «πόλεμο», πόσο μάλλον μετά από ένα τόσο τραυματικό γεγονός, το δυστύχημα, αποφάσισε να απενεργοποιήσει τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πώς έγινε το τροχαίο

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 2 τη νύχτα, στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Πρώτου Θέματος, 20χρονη, κινούμενη με το ασημί αυτοκίνητό της επί της οδού Πιπίνου με κατεύθυνση προς Αχαρνών, πέρασε το παλλόμενο φανάρι και παρέσυρε ένα μηχανάκι το οποίο κινούταν επί της οδού Αριστοτέλους.

Ο 60χρονος οδηγός της μηχανής έπεσε στο κράσπεδο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Το μοντέλο, στην προσπάθειά του να τον αποφύγει έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στα σταθμευμένα αυτοκίνητα προκαλώντας μεγάλες ζημίες σε τέσσερα από αυτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο που οδηγούσε το μοντέλο αναποδογύρισε στο οδόστρωμα ενώ ένα ακόμη ΙΧ καρφώθηκε σε ένα δέντρο μετά την καραμπόλα.

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;