Οι Ryan Reynolds και Will Ferrell φέρνουν τα Χριστούγεννα νωρίτερα στο trailer του «Spirited»
Η Apple έδωσε το trailer του «Spirited» με τους Ryan Reynolds και Will Ferrell και έχουμε ήδη ενθουσιαστεί!

Μία νέα χριστουγεννιάτικη ταινία ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα σε λίγο καιρό με πρωταγωνιστές το Ryan Reynolds και το Will Ferrell, που ούτε λίγο ή πολύ αποτελούν ένα ενδιαφέρον κωμικό δίδυμο.

Οι δύο ηθοποιοί πρωταγωνιστούν στο «Spirited» που αποτελεί μια μοντέρνα διασκευή της κλασικής ιστορίας του Κάρολου Ντίκενς και θυμίζει κάτι από το “Scrooged!” με τον Bill Murray.

Στο Spirited ο Reynolds υποδύεται μια νεαρή και πιο αστεία εκδοχή του διάσημου τσιγκούνη Εμπενίζερ Σκρουτζ, τον οποίο ονομάζει Clint Briggs, ενώ ο Ferrell υποδύεται το Φάντασμα των Χριστουγέννων. Ωστόσο, σε αυτή τη «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» υπάρχει ένα plot twist εξαρχής.

Στο «Spirited» ο “νέος Σκρουτζ” είναι αυτός που θα εξετάσει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του Φαντάσματος των Χριστουγέννων και όχι το αντίστροφο, όπως έχουμε συνηθίσει στις ιστορίες που βασίζονται στο κλασικό βιβλίο.

Με αυτό τον τρόπο για πρώτη φορά η «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» εξιστορείται ανάποδα και από μια άλλη οπτική, αυτή των φαντασμάτων σε μια φαντασμαγορική κωμωδία μιούζικαλ για όλη την οικογένεια.

Αξίζει να σημειωθεί πως «ακούγεται» πως ο Ryan Reynolds έλαβε αμοιβή ύψους $20 εκατομμυρίων για την παραγωγή της Apple.

Τη σκηνοθεσία του «Spirited» ανέλαβε ο Sean Anders και το σενάριο έχει επιμεληθεί ο John Morris. Μάλιστα ο John Morris και ο Will Ferrel είχαν δουλέψει στο παρελθόν ξανά μαζί στο «Daddy’s Home».

Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι εξής: Octavia Spencer, Sunita Mani, Aimee Carrero, Patrick Page, Joe Tippett, Marlow Barkley και Jen Tullock.

Το Spiritied θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 11 Νοεμβρίου και παγκοσμίως θα διατεθεί στις 18 Νοεμβρίου μέσω του Apple TV+.

Δείτε παρακάτω το trailer του Spirited:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;