«Παγιδευμένοι»: Ποιος είναι ο νέος χαρακτήρας που «εισέβαλε» στη σειρά - Η υποδοχή από το Twitter
Η αποκάλυψη του δολοφόνου της Μυρτώς έφερε πολλές εξελίξεις στη σειρά «Παγιδευμένοι», καθώς και την είσοδος ενός νέου χαρακτήρα!

Μετά τις εξελίξεις του επεισοδίου της Δευτέρας από τη νέα δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι», καθώς και την αποκάλυψη του πραγματικού δολοφόνου της Μυρτώς, το κοινό παρακολουθεί με μεγάλη αγωνία τη συνέχεια της ιστορίας. Μάλιστα, στο επεισόδιο της Τρίτης είδαμε και την είσοδο ενός νέου χαρακτήρα! Όπως ήταν φυσικό το Twitter πήρε «φωτιά»!

«Παγιδευμένοι»: Τι είδαμε στο επεισόδιο

Η τρομερή ανακάλυψη για τον δολοφόνο της Μυρτώς συγκλόνισε την Άννα, η οποία μαζί με τον Δημήτρη προσπαθεί να βρει άμεσα ακράδαντες αποδείξεις για την ενοχή του Άγγελου Χατζή. Ο Δημήτρης αναγκάστηκε να θέσει την Άννα υπό κράτηση για να την προστατεύσει, ενώ ένας άντρας με σκοτεινό παρελθόν, ίσως, μπορεί να βοηθήσει τον Δημήτρη να βρει τα στοιχεία που θα αθωώσουν τον Θοδωρή και θα οδηγήσουν τις έρευνες στον πραγματικό δολοφόνο. Ποιος είναι αυτός και τι σχέση έχει με τον Δημήτρη; Θα καταφέρει να βρει τις αποδείξεις που του ζήτησε ο Δημήτρης;

Ο λόγος για τον Γεράσιμο Μαρκέτο, τον παππού του Δημήτρη, ο οποίος βρίσκεται στην φυλακή.

Ποιος είναι ο Γεράσιμος Μαρκέτος;

Τον ρόλο υποδύεται ο γνωστός ηθοποιός Στέφανος Κυριακίδης, τον οποίον το τηλεοπτικό κοινό απολάμβανε μέχρι πρότινος ως Ιάκωβο στη δραματική σειρά «Η Γη της Ελιάς» στο MEGA. Ο διάσημος ηθοποιός, που είναι ιδιαίτερα αγαπητός, έκανε την είσοδό του στη σειρά «Παγιδευμένοι» στο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης (11/10).

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Παγιδευμένοι ANT1 (@pagidevmenoi)

Ο Γεράσιμος είναι ο πατέρας του Σπύρου, χρόνια απομακρυσμένος και χωρίς καμία επαφή με την οικογένειά του. Γεννήθηκε στην Κεφαλλονιά, αλλά όταν ήταν ακόμη μικρός ήρθε στον Πειραιά και έμπλεξε με τη νύχτα και τη μαφία. Παντρεύτηκε και έκανε παιδιά, ενώ ήταν φυγάς και είχε βρει καταφύγιο στη γενέτειρά του. Αφού πέρασε πολλά χρόνια μεταξύ Πειραιά και Κεφαλλονιάς, συνελήφθη από τον αδελφό του που ήταν αστυνομικός, αλλά αθωώθηκε. Μετά από αυτό, ο Σπύρος δεν άφησε ξανά τον πατέρα του να έχει επαφή με την οικογένειά του. Ο Γεράσιμος, όμως, πάντα τους παρακολουθούσε από μακριά. Τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στη φυλακή, αλλά εξακολουθεί να γνωρίζει και να ελέγχει όλα όσα συμβαίνουν στον υπόκοσμο της περιοχής. Μήπως ήρθε η ώρα να επέμβει και να βοηθήσει την οικογένειά του με τον τρόπο που εκείνος γνωρίζει καλύτερα;

«Παγιδευμένοι»: Τα σχόλια στο Twitter και η υποδοχή του νέου χαρακτήρα

Οι «Παγιδευμένοι» έχουν καταφέρει να «χτίσουν» ένα φανατικό κοινό το οποίο ακολουθεί τις εξελίξεις της σειράς και την κάνει να βρίσκεται στα κορυφαία trends στο Twitter κάθε φορά που προβάλλεται ένα καινούριο επεισόδιο. Αυτό το κοινό, μάλιστα, της χαρίζει και αρκετά καλά ποσοστά τηλεθέασης παρά τον δύσκολο ανταγωνισμό.

Συγκεκριμένα, το βράδυ τη Τρίτης το νέο επεισόδιο της σειράς συγκέντρωσε ποσοστό τηλεθέασης της τάξης του 12,1% στο γενικό σύνολο, ενώ κινήθηκε λίγο ψηλότερα και συγκέντρωσε ποσοστό 13,4% στο δυναμικό κοινό.

Οι χρήστες στο Twitter είχαν πάρα πολλά να σχολιάσουν!

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;