Υπόθεση Πάτρας: «Καίει» τη Ρούλα Πισπιρίγκου η νέα κατάθεση της αδερφή της
Υπόθεση Πάτρα: Τα νέα στοιχεία που φέρνει στο τραπέζι η κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου.

Η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, βρέθηκε για ακόμη μία φορά ενώπιον του ανακριτή, αφού «άνοιξε» ένας νέος κύκλος καταθέσεων που αφορούν τις δολοφονίες της Ίριδας και της Μαλένας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, η Δήμητρα Πισπιρίγκου βλέποντας τις φωτογραφίες της μικρής Ίριδας αποκάλυψε στην ανακρίτρια πως βλέπει σημάδια τα οποία τότε, τη στιγμή της ανάνηψης, αλλά και το προηγούμενου βράδυ, δεν είχε εντοπίσει στο έξι μηνών μωρό.

Ένα δεύτερο σημαντικό στοιχείο που προκύπτει από τη νέα κατάθεση της αδερφής της κατηγορούμενης είναι πως αν και αρχικά είχε καταθέσει πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε λείψει για μισό λεπτό προκειμένου να ελέγξει την Ίριδα που έκλαιγε, τώρα δηλώνει πως δεν έχει πλήρη αίσθηση του χρόνου.

Την ίδια ώρα, στην ανακρίτρια έχουν κληθεί οι γιατροί από το Ογκολογικό Νοσοκομείο και το «Παίδων», ενώ πριν από μερικές εβδομάδες κατάθεση κλήθηκε να δώσει και ο γιατρός που έχει δώσει για την υπόθεση της Πάτρας περίπου δέκα καταθέσεις.

Πρόκειται για τον εντατικολόγο που έκανε την ανάνηψη στην Τζωρτζίνα τον Ιανουάριο 2022, αλλά και στη Μαλένα το 2019. Τώρα ο γιατρός ρωτήθηκε επίμονα εάν ο θάνατος της Μαλένας οφείλεται σε ηπατική ανεπάρκεια με τον ίδιο να απαντάει με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση δεν συμβαίνει αυτό βάσει των στοιχείων και των γνώσεων που κατέχει.

Μάλιστα, ο γιατρός προσέθεσε πως όταν κατέφθασε στη Μαλένα, ύστερα από 6 λεπτά καθώς βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στο διπλανό νοσοκομείο, το παιδί «ήταν αρκετή ώρα νεκρό» και ότι τα σημάδια που είχε στο πρόσωπο δεν του είναι ξεκάθαρο αν έγιναν κατά την προσπάθεια ανάνηψης ή για κάποιον άλλο λόγο.

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 4 
 3 
 1 
 1