Super Κική: «Δεν μπορεί το κεφάλι μου να πονηρευτεί με τίποτα»
«Δεν είναι ανώριμο αυτό;», αναρωτιέται σε πρόσφατο story της η Super Κική.

Η διάσημη Instagrammer, Super Κική, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το Instagram να αποτελεί τη βασική πηγή εσόδων της. Με stories και posts η Super Κική «μοιράζεται» ολόκληρη την καθημερινότητά της στα social media με μπόλικη ειλικρίνεια.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Δευτέρας (10/10) προχώρησε σε μια πιο προσωπική εξομολόγηση, όπου αποκάλυψε πως ένα κομμάτι του εγκεφάλου αργεί να ωριμάσει, με την ίδια να αναρωτιέται, καθώς μιλάει στους followers της για διάφορες συμπεριφορές της.

«Έχω την εντύπωση ότι έχω καθυστέρηση ανάπτυξης, δηλαδή ένα κομμάτι του εγκεφάλου μου καθυστερεί να αναπτυχθεί. Με τις εμπειρίες που έχω κάπως ισοβαθμίζεται. Μού το είπε και ο ψυχίατρος, αλλά εγώ το βλέπω έντονα. Πολλά πράγματα μέσα στο κεφάλι μου είναι πολύ παιδικά. Αν αντιμετωπίσω κάποια προδοσία για παράδειγμα, το βιώνω σαν παιδάκι, λες και δεν το έχω ξαναδεί ποτέ. Το βιώνω πολύ δύσκολα, δεν το διανοούμαι. Κάποιο κομμάτι του εγκεφάλου μου είναι πολύ ανώριμο», είπε αρχικά η Super Κική για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Μπορεί να έχω περάσει από όπου μπορείς να φανταστείς, φυλακές, κρατητήρια, πιάτσες και άλλα. Δεν μπορεί το κεφάλι μου να πονηρευτεί με τίποτα, δεν είναι ανώριμο αυτό;».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;