Μία ακόμα σημαντική διάκριση για το ΟΠΑ στην έγκυρη διεθνή λίστα κατάταξης Eduniversal
Το Executive MBA του ΟΠΑ για ακόμα μία χρονιά βρίσκεται μεταξύ των κορυφαίων προγραμμάτων της Ευρώπης στη διεθνή λίστα κατάταξης Eduniversal.

Ακόμα μία σημαντική διάκριση έρχεται να προστεθεί σε όλα αυτά που έχει καταφέρει να πετύχει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ). Η διάκριση έρχεται για το Executive MBA του ΟΠΑ, από την έγκυρη διεθνή λίστα κατάταξης Eduniversal για το 2022.

Τη διάκριση έκανε γνωστή ο Αντιπρύτανης Διεθνούς Συνεργασίας και Ανάπτυξης και Καθηγητής Στρατηγικής Διοίκησης στο ΟΠΑ, Βασίλης Παπαδάκης, μέσα από μία ανάρτησή του στο LinkedIn.

Στη συγκεκριμένα ανάρτηση, ο κ. Παπαδάκης αναφέρει τα εξής:

Για μια ακόμα φορά το Executive MBA, AUEB του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων Executive MBA προγραμμάτων στη Δ. Ευρώπη. Πιο συγκεκριμένα για το 2022 κατατάχθηκε στην 21η Θέση, κερδίζοντας 5 θέσεις έναντι της αξιολόγησης του 2021.

Λίγο πιο ψηλά στην κατάταξη, βρίσκονται εμβληματικά Βusiness Schools, όπως το Warwick Business School (14η θέση). Το Executive MBA του ΟΠΑ αξιολογείται πιο ψηλά στη λίστα κατάταξης από τα Executive MBAs κορυφαίων Business Schools, όπως το Imperial College London (24η θέση), το University of Oxford, Said Business School (29η θέση), University of Cambridge Judge School of Business (34η Θέση), Stockholm School of Economics (22η θέση) κ.α.

Τα κριτήρια κατάταξης του “Eduniversal Best Masters Rankings 2022”, περιλαμβάνουν: α) τη φήμη των προγραμμάτων, μέσω της άποψης των εταιρειών που προσλαμβάνουν προσωπικό, β) τον μισθό της απασχόλησης μετά την αποφοίτηση και γ) την ικανοποίηση των πρόσφατων αποφοίτων, μέσω έρευνας ικανοποίησης που διεξάγεται από την Eduniversal.

Θερμά συγχαρητήρια για τη σημαντική αυτή επιτυχία αξίζουν στους καθηγητές του προγράμματος, τους φοιτητές και αποφοίτους μας καθώς και στο διοικητικό μας προσωπικό!

Το Executive MBA, φιλοδοξεί να βελτιώνει συνεχώς τη θέση του μεταξύ των κορυφαίων ευρωπαϊκών προγραμμάτων που απευθύνονται σε διοικητικά στελέχη και να προσφέρει υψηλής στάθμης και διεθνούς αναγνώρισης μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών στην Ελλάδα.

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;