Ματίνα Παγώνη: «Τα κρούσματα έχουν αυξηθεί κατά 10%»
Η Ματίνα Παγώνη μίλησε για την εξέλιξη της πανδημίας στην Ελλάδα, την αύξηση των κρουσμάτων και τη συνύπαρξη του κορωνοϊού με τη γρίπη,

Σήμερα Παρασκευή (7/10) η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα ΜEGA», όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την πορεία της πανδημίας, τα εμβόλια, και τη γρίπη.

«Ξεκινάει η περίοδος των ιώσεων, αυτό είναι αλήθεια. Μόλις μπούμε στον Οκτώβριο αυτό είναι λογικό. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι όντως έχουν αυξηθεί τα κρούσματα, το βλέπουμε από την εφημερία. Ήδη ο αριθμός έχει αυξηθεί κατά 10%. Όταν αρχίσει από τώρα η σταδιακή αύξηση, θα δούμε με τους εμβολιασμούς που θα προχωρήσουν, με το επικαιροποιημένο εμβόλιο, και με όλα αυτά που πρέπει να γίνουν και με τη γρίπη», ανέφερε αναφερόμενη στην έξαρση των κρουσμάτων του κορωνοϊού

«Τέλος Οκτώβρη με αρχές Νοέμβρη θα πρέπει να γίνει και το εμβόλιο της γρίπης γιατί το πικ της είναι Δεκέμβριος με Φεβρουάριος. Θα το κάνουμε αρχές Νοέμβρη για να καλύψουμε και αυτό το κομμάτι. Το ότι θα υπάρχουν ιώσεις, θα υπάρχουν. Είναι αλήθεια ότι από το καλοκαίρι είχαμε κρούσματα γρίπης φέτος και μη ξεχνάμε ότι 2 χρόνια ήμασταν με μάσκες και τώρα δεν φοράμε μάσκα και τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά», συμπλήρωσε η Ματίνα Παγώνη μιλώντας για τη γρίπη και τον κορωνοϊό.

«Ο ιός δεν μας εγκατέλειψε, δεν έδειξε “τέλος”. Η οθόνη, είναι ανοιχτή. Τα συμπτώματα είναι πολύ πιο ήπια, μη ξεχνάμε ότι ο κόσμος έχει εμβολιαστεί, και τα πράγματα πιστεύουμε να είναι ελεγχόμενα», κατέληξε μιλώντας με αισιοδοξία η Ματίνα Παγώνη στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;