Άντζελα Γκερέκου: Δάκρυσε για τον Τόλη Βοσκόπουλο - «Είμαι ευγνώμων για αυτή τη σχέση»
Η Άντζελα Γκερέκου δάκρυσε από συγκίνηση για τον Τόλη Βοσκόπουλο στο πλατό της εκπομπής «Ενώπιος Ενωπίω».

Χθες, Πέμπτη (6/9), η εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» του Νίκου Χατζηνικολάου έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 με την Άντζελα Γκερέκου να είναι η πρώτη καλεσμένη για φέτος.

Η δημοφιλής ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της καθημερινής σειράς «Γη της ελιάς» δεν μπόρεσε να κρύψει τη βαθιά συγκίνησή για τον αείμνηστο τραγουδιστή και σύντροφο της ζωής της, Τόλη Βοσκόπουλομε τον οποίο έζησαν μαζί για 25 χρόνια.

Κατά την έναρξη της εκπομπής «έπεσαν» οι τίτλοι και έπαιξαν κάποιες από τις μεγάλες επιτυχίες του Τόλη Βοσκόπουλου μαζί με εικόνες της κοινής τους διαδρομής. Τότε, η Άντζελα Γκερέκου δάκρυσε πριν καν την καλησπερίσει ο παρουσιαστής με εκείνον να λέει αρχικά:

«Συγκινήθηκες κιόλας, Άντζελα; Συγκινήθηκες με το που είδες τις στιγμές αυτές».

«Συγγνώμη, ζητώ συγγνώμη. Ήταν πολύ καταλυτική όλη αυτή η εισαγωγή», παραδέχθηκε αρχικά η Άντζελα Γκερέκου προσθέτοντας στη συνέχεια τα εξής:


«Αυτό που εγώ καταλαβαίνω και αυτό που εγώ ένιωσα… ήταν για να γίνει η γνωριμία μας. Ήταν για πολύ καλό και ήταν ευλογημένη αυτή η συνάντηση. Την χρειαζόταν και εκείνος πολύ και τελικά την χρειαζόμουν και εγώ. Είναι αυτά που λέμε ότι έρχονται από κάπου αλλού, από κάτι πιο μεγάλο από εμάς. Ήταν μια καρμική και μια πολύ ευλογημένη συνάντηση θεωρώ, σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για τη δική του ζωή. Αντίθετα, εγώ εκείνη την περίοδο ήμουν σε ένα σημείο που ήθελα πάρα πολύ να φτάσω επαγγελματικά».

«Πραγματικά όμως ήταν καταλυτικό και δεν πήρε πολύ χρόνο να καταλάβω και εγώ ότι ήταν μοιραίο με την όμορφη έννοια της λέξης. Σαν μια αποστολή, αν θέλεις, για κάποιο πολύ ιερό και καλό λόγο», πρόσθεσε η Άντζελα Γκερέκου στη βραδινή εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

«Ο Τόλης ξαναγεννήθηκε και μαζί του και εγώ βίωσα πράγματα που δεν είχα νιώσει ποτέ στη ζωή μου. Παρά δύο μήνες, ζήσαμε μαζί 25 χρόνια. 25 ολόκληρα χρόνια. Είμαι ευγνώμων για αυτή τη συνάντηση και για αυτή την πορεία παρόλες τις δύσκολες στιγμές, που προέρχονταν πολλές φορές από εξωγενείς παράγοντες και τα γνωρίζετε όλοι γιατί η ζωή του και η ζωή μας ήταν διαφανής. Είμαι ευγνώμων για αυτή τη σχέση. Ένα σχολείο ζωής κοντά σε έναν σπουδαίο άνθρωπο που νομίζω ότι λίγοι γνωρίζουν, πέρα από αυτό που έλαμπε και ήταν ο απόλυτος σταρ και ο μύθος, μέσα βαθιά την ψυχή του», κατέληξε η Άντζελα Γκερέκου μιλώντας για τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;