Χρύσπα: «Όταν χάνεις έναν δικό σου άνθρωπο θέλεις να το ζήσεις και να πενθήσεις»
Η Χρύσπα παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».

Χθες Πέμπτη (6/10) η Χρύσπα παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή το «Πάμε Δανάη!» και στη Δέσποινα Καμπούρη αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων το νέο της επαγγελματικό βήμα.

Όσον αφορά το νέο της επαγγελματικό εγχείρημα με συνέταιρο τον σύζυγό της, μίλησε η Χρύσπα. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα εστιατόριο, το οποίο ήταν και ο λόγος που φέτος το καλοκαίρι έμεινε στην Αθήνα και δεν πήγε στο νησί της, την Αίγινα.

Η Χρύσπα μίλησε και για μια δύσκολη περίοδο της ζωής της, όταν «έφυγε» από τη ζωή ένα αγαπημένο της πρόσωπο, αλλά δεν κατάφερε να πάει στην κηδεία, καθώς υπήρχαν δημοσιογράφοι έξω από το σπίτι της.

«Όταν χάνεις έναν δικό σου άνθρωπο θέλεις να το ζήσεις και να πενθήσεις», είπε χαρακτηριστικά, ενώ αναφερόμενη στον γάμο και ούσα παντρεμένη 12 χρόνια και δηλώνει πως ο «τέλειος γάμος» δεν ήταν ποτέ στο μυαλό της.

«Παρ’ όλα αυτά δεν έχω μετανιώσει για αυτήν την επιλογή μου και κάθε μέρα που περνά είμαι ακόμα πιο χαρούμενη», συμπληρώνει.

Όσον αφορά τα μελλοντικά της σχέδια στη μουσική αποκάλυψε πως ο επόμενος δίσκος της θα αποτελείται με δικά της τραγούδια σε στίχους και μουσική, ενώ θα εμφανίζεται τον χειμώνα στον Βόλο, στο «Πρεμιέρα».

Η Χρύσπα έγινε ευρέως γνωστή με το κομμάτι «Μου κάνει πλάκα ο Θεός» και δηλώνει πως δεν μπορεί να πιστέψει πως ο κόσμος το τραγουδά ακόμη.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;