Κάρμεν ντελ Ορέφιτσε: Το γηραιότερο super model ποζάρει και μαγεύει τα πλήθη
Η 91χρονη Κάρμεν ντελ Ορέφιτσε ένα από τα διασημότερα μοντέλα στον κόσμο, εντυπωσιάζει στο τεύχος Οκτωβρίου του «New You».

Η 91χρονη Κάρμεν ντελ Ορέφιτσε ένα από τα διασημότερα μοντέλα στον κόσμο και ένα από τα γηραιότερα μοντέλα που έκαναν εξώφυλλο στη Vogue (1947) εντυπωσιάζει στο τεύχος Οκτωβρίου του «New You».

Παράλληλα, κοσμεί το εξώφυλλο μαζί με την 69χρονη σταρ της μόδας, Beverly Johnson, η οποία έγραψε ιστορία ως η πρώτη Αφροαμερικανή που εμφανίστηκε στο εξώφυλλο της Vogue το 1974.

Έγινε μοντέλο στα 13 της χρόνια αφού την πλησίασε η σύζυγος του φωτογράφου Herman Landschoff, ενώ ήταν στο αστικό λεωφορείο.

 

Έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους σχεδιαστές, ήταν βασικό πρόσωπο σε δεκάδες καμπάνιες καλλυντικών, pόζαρε για τον Σαλβαδόρ Νταλί και συνεργάστηκε με φημισμένους φωτογράφους όπως οι Σέσιλ Μπίτον, Νόρμαν Πάρκινσον και Ρίτσαρντ Αβέντον.

Πιστεύει ότι όσο μεγαλώνει, τόσο πιο αληθινή γίνεται με τον εαυτό της. Επομένως, «η ηλικία δεν έχει καμία σημασία. Η ομορφιά είναι μέσα σε κάθε έναν από εμάς, ανεξάρτητα από την εμφάνιση, την ηλικία ή τα άλλα χαρακτηριστικά».

Δηλώνει επίσης απερίφραστα «φυσικά κι έχω ακόμα ενεργή σεξουαλική ζωή. Γιατί να την εγκαταλείψω; Έχω παρατήσει πολλά πράγματα, αλλά δεν σκοπεύω να παρατήσω την αγάπη». Δεν κρύβει την ηλικία της βάφοντας τα μαλλιά της, αλλά επέλεξε να τα κάνει όλα γκρίζα και τότε αυτό έγινε το εμπορικό της σήμα.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Carmen Dell’Orefice (@carmen_dellorefice)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Carmen Dell’Orefice (@carmen_dellorefice)

Η Κάρμεν μπήκε στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες ως το μοντέλο με τη μακρύτερη καριέρα.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;