Britney Spears: «Λυπάμαι πολύ για τον πόνο σου» δηλώνει η μητέρα της
«Bαθιά μέσα σου ξέρεις πόσο πολύ σε αγαπώ και μου λείπεις. Ζητώ συγγνώμη για οτιδήποτε σε πλήγωσε», έγραψε η Lynn Spears.

Συγγνώμη ζήτησε η μητέρα της Britney Spears από την κόρη της με δημόσιο μήνυμά της. Η Lynn Spears απολογήθηκε στην Britney για τον πόνο που υπέστη η γνωστή σταρ καθ’ όλη διάρκεια της 13χρονης υποχρεωτικής κηδεμονίας, στην οποία την είχε επιβάλει ο πατέρας της.

«Λυπάμαι πολύ για τον πόνο σου. Λυπάμαι εδώ και χρόνια. Σε αγαπώ πολύ και μου λείπεις. Britney, βαθιά μέσα σου ξέρεις πόσο πολύ σε αγαπώ και μου λείπεις. Ζητώ συγγνώμη για οτιδήποτε σε πλήγωσε», έγραψε η Lynn Spears.

Έπειτα την παρακάλεσε να την «ξεμπλοκάρει» στα social media, ώστε να μιλήσουν αυτοπροσώπως. Μάλιστα, άτομο από τον κύκλο της μητέρας της σταρ δήλωσε πως η ίδια «προσπαθούσε, προσπαθεί και θα προσπαθεί να έρθει σε επαφή» με την κόρη της, έστω μέσω τηλεφώνου και νιώθει «αβοήθητη». «Δεν έχει άλλη επιλογή παρά να καταφύγει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», εξηγεί.

Στο ποστ που σχολίασε η Lynn Spears, η Britney έγραψε ότι τα μέλη της οικογένειάς της «δεν έχουν καμία επίγνωση και πραγματικά πιστεύουν στο μυαλό τους ότι δεν έχουν κάνει τίποτα κακό» σχετικά με την κηδεμονία της.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Channel 8 (@britneyspears)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1