Big Bang Theory: «Είχα μάτια μόνο για το Johnny Galecki» εξομολογείται η Kaley Cuoco
Kaley Cuoko: «Ήμασταν και οι δύο σε σχέση με άλλους ανθρώπους εκείνη την εποχή, αλλά είχα μάτια μόνο για τον Johnny».

Η Kaley Cuoco μίλησε για τον μεγάλο έρωτα που έζησε με τον συμπρωταγωνιστή της Johnny Galecki στα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς «Big Bang Theory».

Η 36χρονη Cuoco και ο κατά έναν χρόνο μεγαλύτερός της, Galecki  πρωταγωνίστησαν ως ερωτευμένο ζευγάρι στην οθόνη υποδυόμενοι τους Penny και Leonard Hofstadter στην επιτυχημένη κωμική σειρά του CBS από το 2007 μέχρι το 2019.

Στην πορεία, η χημεία τους μεταφέρθηκε και εκτός οθόνης καθώς υπήρξαν ζευγάρι για από 2008 έως 2010.

Οι δύο πρώην μίλησαν για την έναρξη του ειδυλλίου τους, με την Cuoco να εξομολογείται «τον είχα ερωτευθεί πάρα πολύ από πολύ νωρίς».

«Δεν το έκρυβα καν», είπε σε ένα αποκλειστικό απόσπασμα από το The Big Bang Theory: The Definitive, Inside Story, που κοινοποιήθηκε στο Vanity Fair.

«Ήμασταν και οι δύο σε σχέση με άλλους ανθρώπους εκείνη την εποχή, αλλά είχα μάτια μόνο για τον Johnny. Μετά, όταν έμαθα ότι και αυτός είχε μάτια μόνο για μένα, σκέφτηκα ωχ, αυτό θα είναι πρόβλημα». Παρόλα αυτά, ο ηθοποιός τότε αγνοούσε πως ένιωθε εκείνη γι’ αυτόν.

«Έχω έναν υγιή εγωισμό, αλλά πρέπει πραγματικά να μου το δείξεις ξεκάθαρα για δω ότι με φλερτάρεις», είπε εκείνος. «Δεν είχα ιδέα πριν ξεκινήσουμε με την Kaley να βγαίνουμε».

Αλλά όπως είπε η Kaley Cuoco, δεν υπήρχε καμία αμφιβολία για τη «χημεία» των χαρακτήρων τους, ακόμη και πριν το ζευγάρι κάνει γνωστή την σχέση του στο πλατό.

«Σε όλες οι σκηνές μέχρι να κάνουμε σχέση, ήταν προφανές ότι πάντα υπήρχε κάτι εκεί. Υπήρχε χημεία. Έτσι πέρασε ολόκληρη η πρώτη σεζόν μέχρι που κάναμε σχέση».

Μιλώντας για το πρώτο φιλί της Penny με τον Leonard, η Cuoco θυμήθηκε την σέξι αμφίεση γάτας που είχε ως Penny στο αποκριάτικο πάρτι του Leonard, όπως όριζε το σενάριο.

«Ήξερα ότι έδειχνα πραγματικά χαριτωμένη με αυτό το ρούχο, οπότε ένιωθα πολύ καλά με τον εαυτό μου», είπε γελώντας η Cuoco.

«Και ήξερα ότι νόμιζε ότι έδειχνα χαριτωμένη γιατί το είχε σχολιάσει νωρίτερα. Αλλά σίγουρα είχα άγχος πριν από το πρώτο μας φιλί».

Τότε εκείνος φώναξε «δηλαδή, η Kaley Cuoco ως γατούλα; Οκ!»

Μετά η ηθοποιός παραδέχτηκε, πως ήταν νευρική και με τα δύο πρώτα φιλιά τους, στην οθόνη και εκτός.

«Εννοώ, τον φιλούσα σαν Penny πριν κάνουμε σχέση και είναι περίεργο όταν τον έχεις φιλήσει σαν ηθοποιός πριν».

Όσο για το πότε οι ηθοποιοί αποφάσισαν να ενδώσουν επιτέλους στα συναισθήματά τους, όπως είπαν και οι δύο, αυτό συνέβη στο 14ο επεισόδιο της πρώτης σεζόν, στο «The Nerdvana Annihilation». Εκεί ο Leonard ονειρεύεται ότι σώζει την Penny από το φρεάτιο του ασανσέρ.

Αν και το γύρισμα της σκηνής «δεν ήταν μια ευχάριστη εμπειρία», σύμφωνα με την Cuoco, «νομίζω ότι ερωτευτήκαμε λίγο σε αυτό το φρεάτιο του ασανσέρ».

Ο Galecki συμφώνησε. «Νιώσαμε κάτι, ναι. Νομίζω ότι αυτό ήταν μια τεράστια τροπή στη σχέση μας. Σε εκείνο το σημείο, τόσο εκείνη όσο και εγώ ξέραμε ότι κάτι αμοιβαίο υπήρχε και ότι θα αποσπούσε την προσοχή από τη σειρά να προσπαθούμε να το αγνοούμε παρά να το αναγνωρίσουμε πραγματικά και να ενδώσουμε».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
90'
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
90'
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
2'
64 - 100
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
6'
61 - 51
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
 1