Το on air ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου - «Δεν μπορώ με τους ψευτοκουλτουριάρηδες...»
Η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε στον «αέρα» της εκπομπής.

Σήμερα Δευτέρα (3/10) στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου προβλήθηκε ένα video με δηλώσεις του Τάσου Σοφρωνίου, ο οποίος απάντησε στις σφοδρές κριτικές που δέχεται το GNTM 5, όπου συμμετέχει ως κριτής. Μετά την προβολή του video η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να τοποθετηθεί και να πει κάτι που όπως είπε ήθελε καιρό να αναφέρει στον «αέρα» της εκπομπής.

Έτσι, η Κατερίνα Καινούργιου κατά τη διάρκεια της εκπομπής της τη Δευτέρα ξέσπασε on air λέγοντας:

«Να πω κάτι τώρα που θέλω να το πω και κρατιέμαι μέρες. Θα το πω και ας πουν ό,τι θέλουν. Δεν μπορώ με τους ψευτοκουλτουριάρηδες και ψευτοποιοτικούς που βγαίνουν σε διάφορες πρωινές, μεσημεριανές, βραδινές εκπομπές και κατακεραυνώνουν ξαφνικά κάποια πρότζεκτ που φαίνονται για το επίπεδό τους κίτρινα και οι ίδιοι, στο ίδιο τους το κανάλι αλλά και τα πρόσωπα που πολλές φορές συμβουλεύουν παρουσιάζουν τα πιο trash προϊόντα που έχουν βγει στην ελληνική τηλεόραση.

Εγώ με αυτούς που έχουν γίνει κριτές των πάντων και καλά οι ποιοτικοί που δεν μπορούν το κίτρινο… Επειδή ο τηλεθεατής είναι πάρα πολύ έξυπνος και ο κόσμος που παρακολουθεί και δεν τον ενδιαφέρουν καθόλου τα κίτρινα τα μπλε και τα ροζ αλλά η αλήθεια του κάθε ανθρώπου, επιβραβεύει είτε με τα νούμερα τηλεθέασης είτε και με άλλους τρόπους».

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;