«Μια νύχτα του Αυγούστου»: Η νέα δραματική σειρά «έκλεψε» την καρδιά του Twitter
Η πολυαναμενόμενη δραματική σειρά της ΕΡΤ «Μια νύχτα του Αυγούστου» έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής (2/10) και το Twitter υποκλίθηκε.

Η δυναμική επανεμφάνιση της ΕΡΤ στην μυθοπλασία συνεχίζεται και η νέα πολυαναμενόμενη σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου» έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής, 2 Οκτωβρίου, και κατάφερε να συγκεντρώσει διθυραμβικά σχόλια στο Twitter. Οι χρήστες ξεχώρισαν τις ερμηνείες, τη φωτογραφία, τη μουσική και έψαξαν να βρουν τη σύνδεση με «Το Νησί».

Η νέα δραματική σειρά της ΕΡΤ μας πάει πίσω στη δεκαετία του ’50 με το πρώτο επεισόδιο της σειράς, που βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα της βραβευμένης συγγραφέως Victoria Hislop, να μας (ξανα)συστήνει τους δύο βασικούς τραγικούς χαρακτήρες της σειράς, τον Ανδρέα Βανδουλάκη (Γιάννης Στάνκογλου) και Μανόλη Βανδουλάκη (Γιώργος Καραμίχος), ενώ στο τέλος του επεισοδίου είδαμε και την Μαρία (Γιούλικα Σκαφιδά). Ήδη από τους τίτλους αρχής, η σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου» κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και να γίνει ένα από τα πρώτα trend στο Twitter κατά τη διάρκεια προβολής της.

Η νέα δραματική σειρά κατάφερε να συγκεντρώσει και αρκετά δυνατά ποσοστά τηλεθέασης για τη Δημόσια τηλεόραση. Το πρώτο επεισόδιο συγκέντρωσε ποσοστό τηλεθέασης 9% στο γενικό σύνολο και 8,9% στο δυναμικό κοινό.

Το «Μια νύχτα του Αυγούστου» θα προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 22:00 στην ΕΡΤ και θα αποτελείται από 14 επεισόδια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΕΡΤ (@ertofficial_)

Τα διθυραμβικά σχόλια στο Twitter

Οι τηλεθεατές αποθέωσαν τη σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου», η οποία σύμφωνα με τα όσα έγραψαν στο Twitter θυμίζει περισσότερο κινηματογραφική ταινία. Πολλοί, μάλιστα, αναφέρθηκαν στις ερμηνείες του Γιάννη Στάνκογλου, της Μαρίας Καβογιάννη και του Γιώργου Καραμίχου που βρίσκονται ανάμεσα στους πρωταγωνιστές.

Πολλοί, πάλι, αναφέρθηκαν στην κινηματογραφική σκηνοθεσία, τη φωτογραφία, τη μουσική, τα σκηνικά και τα κοστούμια, ενώ μεταξύ άλλων συνεχάρησαν και την ΕΡΤ για τα «άλματα» που έχει κάνει στην ελληνική μυθοπλασία.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;