Asia Express: Το ζευγάρι που αποχώρησε από το ταξιδιωτικό ριάλιτι
Η πρώτη αποχώρηση στο «Asia Express» είναι γεγονός - Ποιο ζευγάρι αποχαιρέτησε το νέο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας;

Το δεύτερο επεισόδιο του νέου ταξιδιωτικού ριάλιτι «Asia Express» προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής μέσα από το πρόγραμμα του STAR και είχαμε την πρώτη αποχώρηση από το παιχνίδι.

Να σημειώσουμε πως στην πρεμιέρα να είχαμε την οικειοθελή αποχώρηση του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της συζύγου του, Ιλάειρας Ζήση. Οπότε, στο δεύτερο επεισόδιο 8 ζευγάρια έδωσαν τη «μάχη» για να περιμένουν στο νέο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας.

Τα εναπομείναντα διαγωνιζόμενα ζευγάρια προσπάθησαν να επιβιώσουν σε συνθήκες δύσκολες έχοντας στην κατοχή τους μόνο ένα ευρώ την ημέρα. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, τόσο η Θεοδώρα Ρασέλ όσο και ο Fipster ξέσπασαν σε κλάματα εκμυστηρευόμενοι στους ταξιδιωτικούς τους παρτενέρ πως δεν αντέχουν άλλο στο «Asia Express».

Το μοντέλο δήλωσε στην κάμερα του παιχνιδιού:

«Πιέστηκα, πιέστηκα! Με την βροχή… Σήμερα με πίεσαν όλα. Το μόνο καλό είναι ότι έχω την μαμά μου»

Με τον γνωστό YouTuber να λέει, με τη σειρά του:

«Δεν μπορώ άλλο, ρε μαλ…α, δεν μπορώ άλλο. Αλήθεια δεν μπορώ άλλο. Αλήθεια. Σήμερα είναι από τις χειρότερες μέρες της ζωής μου» 

Το ζευγάρι που αποχώρησε

Καθώς πλησιάζαμε προς το τέλος του δεύτερου επεισοδίου του «Asia Express», όμως, ένα ζευγάρι θα έπρεπε να αποχαιρετήσει τα υπόλοιπα και να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα. Τελικά, αυτοί δεν ήταν άλλοι από την Βιβή Μπασινά και την Κατερίνα Καλίνογλου.

Η Βιβή Μπασινά δήλωσε στον παρουσιαστή Πέτρο Πολυχρονίδη:

«Το παιχνίδι είναι πάρα πολύ δύσκολο. Πάρα πολύ δύσκολο. Εμάς γενικά τα πράγματα τις πρώτες μέρες δεν μας πήγαν και τόσο καλά, δεν απογοητευτήκαμε αλλά μετά το σημερινό τα σημάδια όλα δείχνανε πως πάμε πίσω Ελλάδα» 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Asia Express (@asiaexpress_gr)

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;