Υγρό από σπρέι μετατρέπεται σε φόρεμα πάνω στην πασαρέλα - Η viral στιγμή με την Bella Hadid
Ο Sebastien Meyer και ο Arnaud Vaillant, οι εμπνευστές του απόλυτα σύγχρονου label Coperni, μας χάρισαν μία από τις στιγμές που θα μείνει στην ιστορία της μόδας με πρωταγωνίστρια την Bella Hadid.

Η μόδα και οι διάφορες επιδείξεις έχουν αναδείξει κατά καιρούς ξεχωριστές και αξιομνημόνευτες στιγμές. Στιγμές που έμειναν στην ιστορία και μνημονεύονται μέχρι και σήμερα. Κάτι ανάλογο κατάφεραν οι Sebastien Meyer και Arnaud Vaillant, οι εμπνευστές του απόλυτα σύγχρονου label Coperni, με μία στιγμή που έγινε viral με πρωταγωνίστρια την Bella Hadid.

Το σόου πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Τεχνών και Επιτηδευμάτων στο Παρίσι, με το δίδυμο να παρουσιάζει μια ωδή σε ένα αναδιαμορφωμένο πρότυπο θηλυκότητας με τα μοντέλα να περπατούν στην πασαρέλα. Ωστόσο, η στιγμή που ξεχώρισε ήταν όταν η Bella Hadid βγήκε στην πασαρέλα φορώντας μόνο το εσώρουχό της και στάθηκε σε μια πλατφόρμα. Αυτό που ακολούθησε, όπως είπε ο Vaillant, είχε να κάνει με την ιδιαίτερη εμμονή του «μικρού μας geek» Meyer με την τεχνολογία.

Το γνωστό δίδυμο κατασκεύασε εκείνη τη στιγμή, πάνω στην πασαρέλα, ένα φόρεμα για το γνωστό μοντέλο!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue France (@voguefrance)

Όπως βλέπουμε στο σχετικό βίντεο, ο Dr. Manel Torres μαζί με συναδέλφους του στάθηκαν γύρω από την Bella Hadid και άρχισαν να την ψεκάζουν με ένα υλικό που θύμιζε χιόνι. Ξαφνικά, άρχισε να δημιουργείται ένα φόρεμα.

Στη συνέχεια, μία συνεργάτιδα του σχεδιαστικού διδύμου κατέβασε τους ώμους και με ένα ψαλίδι έκοψε στρίφωμα και έκανε ένα σκίσιμο στο δεξί πόδι. Τότε, το γνωστό μοντέλο περπάτησε στην πασαρέλα με ένα εφαρμοστό, κατάλευκο φόρεμα, το οποίο πριν από λίγα λεπτά ήταν ένα υγρό σε μπουκάλι.

Η τεχνική αυτή είναι εφεύρεση της ισπανικής εταιρείας Fabrican, με το ειδικό υγρό να μεταμορφώνεται σε ένα συμπαγές ύφασμα που μοιάζει με ζέρσεϊ όταν ακουμπά το σώμα.

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;